Forlænget frist på gratis upload af DNA!

Kommentarer.

Siden MyHeritage begyndte at tilbyde DNA-tjenester, har vi givet vores brugere mulighed for at uploade deres DNA-data fra andre firmaer helt gratis. Brugere som har udnyttet denne mulighed, har modtaget DNA-matches og etnicitetsestimater fra MyHeritage helt gratis, noget som ingen andre store DNA-firmaer har givet deres brugere mulighed for.

Vi har netop forlænget vores frist for gratis at kunne uploade DNA-data til den 16. december 2018. Fra denne dato vil du kun modtage DNA-matches hvis du uploader dine DNA-data, mens oplåsning af yderligere DNA-funktioner vil kræve ekstra betaling.

Upload dine DNA-data gratis

Alt DNA-data der tidligere er blevet uploadet til MyHeritage, og alt DNA-data der uploades fra i dag frem til den 16. december 2018, vil fortsat have gratis adgang til alle DNA-funktioner hos MyHeritage, og de vil forblive gratis.

Visning af dine DNA-matches slægtstræer eller adgang til de 9 milliarder historiske optegnelser der findes på MyHeritage, kræver et betalt abonnementsplan. Nogle avancerede funktioner i DNA-match-siden vil også kræve et abonnement, f.eks. visning af matches og etniciteter som du deler med dine DNA-matches.

Du kan uploade DNA-data fra Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder test, 23andMe (alle versioner inklusiv v5) eller Living DNA. Instruktioner til eksport af dine data og til hvordan du uploader til MyHeritage, kan findes på vores upload-side.

Skynd dig at uploade dine DNA-data til MyHeritage mens alle DNA-funktionerne fortsat er gratis (hvilket de vil forblive).

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.