MyHeritage LIVE 2018: Præsentationerne nu online!

MyHeritage LIVE 2018: Præsentationerne nu online!

Vi har glæden af at dele hovedpræsentationerne fra MyHeritage LIVE, vores første brugerkonference nogensinde, med jer. Hvis du gik glip af konferencen eller live-streamingen, har du nu chancen for at se alle disse fantastiske optagelser helt gratis (på engelsk) på Legacy Family Tree Webinars. Selvom du allerede har set dem, er de værd at se igen, da de alle er proppet med informationer!

Herunder giver vi dig en omfattende liste over alle præsentationerne med en fuld beskrivelse af hver af dem, og links til at se dem.

SporTitel på præsentationTalerBeskrivelseLink
Hovedtale: En kærlighedsaffære med slægtsforskning PLUS industriændrende annonceringer
Gilad JaphetI sin hovedtale på den første MyHeritage LIVE slægtsforskningnskonference i Oslo, fortalte MyHeritage grundlægger og CEO, Gilad Japhet, om hans lidenskab for slægtshistorie og mindes milepæle i hans rejse med slægtsforskning. Han skitserer også for sin køreplan for fremtiden og kommer med industriændrende annonceringer om genetik.Se præsentationen her
SlægtsforskningAt gøre MyHeritage ledetråde til slægtsforsknings To Do'sThomas MacEnteeSidder du fast med din slægtsforskning når du opdager nye spor af en af dine forfædre på MyHeritage? Slipper du alt hvad du har i hænderne for at jage dette nye spændende fund? Lær hvordan du kan blive mere effektiv i din forskning, men fortsat huske de nye oplysninger til et senere tidspunkt, så du kan undersøge dem nærmere.Se præsentationen her
SlægtsforskningHvordan jeg bruger MyHeritageVidar ØverlieDenne præsentation giver eksempler på, hvordan den unikke SuperSearch-database kan supplere nye informationer om slægtshistorie. Fokus ligger på vigtigheden af kildehenvisning, søgestrategi og kontrol af originaldokumenter. Præsentationen tager også højde for hvor du kan få hjælp til denne proces.
Se præsentationen her
Slægtsforskning
Forskning ved hjælp af MyHeritage SuperSearchDaniel Horowitz og Tal ErlichmanMyHeritage har udviklet et førsteklasses værktøj til at hjælpe folk med at finde slægtninge samt beviser og kilder via internettet, ved at udnytte kendte og manglende oplysninger i slægtstræet, fordelene ved samarbejde mellem brugere, konsensus fra crowd sourcing og mere end ni milliarder optegnelser. Alt dette for at tilbyde den mest omfattende slægtsforskning tilgængelig online. Højteknologiske algoritmer blev designet til at dække stavelses- og fonetiske variationer, forstå kælenavne, håndtere synonymer og etniske variationer.Se præsentationen her
Slægtsforskning
En guide til skandinaviske dokumenter på MyHeritage Mike MansfieldMyHeritage har samarbejdet med en række arkiver og institutioner om at udgive et rigt udvalg af nye samlinger for Skandinavien og Finland. Denne præsentation beskriver og demonstrerer disse utrolige ressourcer og giver dig strategier til brug af disse nye samlinger. Der har aldrig været en bedre tid til at foretage skandinavisk og finsk slægtsforskning.Se præsentationen her
SlægtsforskningSådan finder du din familie i aviser med MyHeritage SuperSearchLisa Louise Cooke
Selvom dine forfædre ikke var kendte, kan deres liv stadig opspores i aviser. Her vil du lære de typer nøglehistorier for slægtshistorie, som kan findes i gamle aviser, og hvordan man kan identificere aviser der sandsynligvis har omtalt dine forfædre.Se præsentationen her
SlægtsforskningHvad bliver det næste? MyHeritages fremtidsplaner Maya LernerTag et kig på MyHeritages bedrifter i 2018 og hør om firmaets fremtidsplaner.Se præsentationen her
SlægtsforskningForskningsmetoder vedrørende aviser ved hjælp af MyHeritageThomas MacEnteeAviser udgør en værdifuld ressource til slægtsforskning. Tro ikke at dine forfædre ikke var vigtige nok til at blive nævnt i aviser ELLER at det er for svært at finde noget om dem i avisarkiver. Lær hvordan du får mest ud at gamle aviser hos MyHeritage for at finde dine forfædre, forstå hvordan de levede og lokale- samt verdensbegivenheder, som påvirkede deres liv.Se præsentationen her
SlægtsforskningMatching-teknologier: Sådan finder du slægtninge uden at søgeMike MansfieldMange produkter og tjenester tilbudt af MyHeritage er konstrueret til at hjælpe slægtsforskere med at bruge deres tid effektivt. Denne præsentation demonstrerer hvordan det at have et slægtstræ på MyHeritage åbner for et utroligt udvalg af tjenester som arbejder problemfrit og automatisk for at finde relevante og nye oplysninger til slægtsforskere som de kan inddrage i deres forskning.Se præsentationen her
SlægtsforskningEn introduktion til GeniMike StangelLær mere om fordelene ved et samarbejde i et enkelt slægtstræ, herunder tilføjelse af kilder til delte profiler, kommunikere via offentlige diskussioner, forståelse af ændringshistorikken i profiler, og at arbejde med projekter. Lær hvordan Geni og MyHeritage samarbejder for at hjælpe med at forbedre kvaliteten på World Family Tree og hjælpe dig med at komme i kontakt med nye slægtninge.Se præsentationen her
SlægtsforskningBrug af MyHeritages unikke teknologier og online læring med FamilyTreeWebinars.comGeoff RasmussenFå ekspertråd om Geoffs top 6 MyHeritage-værktøjer og lær om FamilyTreeWebinars.com.Se præsentationen her
SlægtsforskningEn oversigt over europæiske optegnelsessamlinger hos MyHeritageMike MansfieldMed over tre milliarder optegnelser fra tusinder af samlinger over europæiske oprindelser og dets dynamiske brugersamfund, er MyHeritage en utrolig ressource for europæisk forskning. Denne præsentation giver et overblik over disse samlinger og hvordan man bedst kan finde, få adgang til og udnytte disse kilder.Se præsentationen her
SlægtsforskningMyHeritage mobilappen: Eksklusive funktionerGuy TsypeDin mobiltelefon kan bruges til at udvide din slægtsforskning som aldrig før. Fra at dokumenter din slægtshistorie til at dele dine opdagelser, giver din mobil et væld af værktøjer som gør dig i stand til at fortsætte din forskning uanset hvor du befinder dig.Se præsentationen her
DNA
MyHeritage DNA 101Ran Snir
Uanset om du allerede har taget en DNA-test, eller hører om det for første gang nu, starter vi i denne præsentation med det helt grundlæggende. Vi kommer til at gennemgå de grundlæggende gloser inden for DNA-testning, lære om hvordan DNA føres videre gennem generationer, hvordan og hvorfor enkeltpersoner har delte DNA-segmenter, og hvordan vi kan estimere en persons etniske oprindelse.Se præsentationen her
DNA
MyHeritage DNA: Avancerede funktionerRan SnirEr dine DNA-resultater klare men du er usikker på hvor du skal starte? I denne præsentation gennemgår vi de forskellige aspekter af MyHeritage DNA-produktet, lærer om nyttige værktøjer til at organisere din liste over DNA-matches, hvordan man skelner mellem dem, og hvordan man bedste kan udnytte kromosombrowseren. For at gøre tingene super enkle, vil vi gennemgå produktet ved hjælp af virkelige eksempler, og lære hvordan vi kan bruge hvert værktøj til at komme videre med vores slægtsforskning.Se præsentationen her
DNA
Succeshistorier: Hvordan MyHeritage DNA genforener familier Roi MandelLær om hvordan MyHeritage DNA forener biologiske familiemedlemmer gennem DNA Quest-initiativet.Se præsentationen her
DNA
De fem bedste MyHeritage DNA-værktøjerDiahan Southard
MyHeritage DNA er ledende i industrien når det kommer til at tilbyder værktøjer til at hjælpe med at forstå og fortolke DNA-testresultater. Men med så mange sider at gennemgå og så mange knapper at trykke på, kan det let blive forvirrende. I denne præsentation diskuterer vi de fem bedste værktøjer du kan få adgang til hos MyHeritage, for at hjælpe dig videre i dine mål med slægtsforskningen.Se præsentationen her
DNA
PANEL: DNA, slægtsforskning and privatlivRoberta Estes, Thomas MacEntee, Yaniv ErlichHar bekymringer for dit privatliv forhindret dig i at tage en DNA-test? Hvad med at dele dine data online med fremmede (selvom I måske er beslægtet)? Vi giver en oversigt over den nuværende privatlivs- og slægtsforskningsmetoder, ser på fremtidige metoder og tilbyder praktiske råd til både hobbybrugere og fagfolk.Se præsentationen her
DNA
Hvorfor tage en DNA-test til slægtsforskning?Mike MansfieldDNA-testning i slægtsforskning er et vigtigt nyt redskab som vi kan benytte os af i vores slægtsforskning. Denne indledende præsentation beskriver de typer DNA-tests som findes, og hvilke slags resultater man kan forvente fra etnicitetsestimater for DNA-matches. Lær også hvordan vi kan bruge disse til at finde slægtninge og opdage ukendte forfædre.Se præsentationen her
DNA
Genetiske indsigter fra et stort kollektivt slægtstræ
Yaniv Erlich
Yaniv Erlich forklarer hvordan vi er i stand til at fortolke informationer vi samler fra mange slægtstræer og deres genetiske implikationer.Se præsentationen her
DNA
MyHeritages forbedrede DNA-matchningDaphna WeissglasMyHeritage finder dine DNA-matches, som er personer du deler DNA med fra en fælles forfader. Hvordan er vi i stand til at gøre dette? Hvordan kan vi beregne slægtskabet ud fra mængden af DNA som I deler? Og hvordan matcher vi dit DNA med så en stor genetisk database? I denne præsentation vil vi forklare MyHeritage DNA-matchning i detaljer.Se præsentationen her
DNA
To måder at forholde sig til din MyHeritage DNA-match-listeDiahan Southard Når du logger på for at se dine matches på MyHeritage DNA, bliver din oprindelige begejstring over din pludselige popularitet (hvem havde troet du havde tusindvis af DNA-slægtninge) ofte hurtigt erstattet af forvirring i dit forsøg på at dine finde ud af hvordan I er beslægtet. I denne letforståelige 45 minutters præsentation vil du lære to måder du kan bruge din liste over slægtninge til at finde forfædre.Se præsentationen her
DNA
Sådan finder du ukendt familie med MyHeritage DNAChristina SagerstenHar du taget en DNA-test for at finde en ukendt forælder eller bedsteforælder? Eller har en DNA-test afsløret en stor familiehemmelighed, som at din far ikke er den biologiske far? Hvilke slægtninge kan du forvente at finde ved hjælp af en DNA-test? Hvordan kan du finde din far med en DNA-test hvis du ellers ikke har nogen anelse om hvem han er? Med personlige eksempler fra Christinas egen DNA-rejse, giver hun dig en idé om hvad der er muligt og hvad der ikke er muligt.Se præsentationen her
DNA
"PANEL: Hvad bliver det næste inden for genetisk slægtsforskningDick Eastman, Roberta Estes, Yaniv ErlichAaron Godfrey leder et panel bestående af DNA-eksperterne Yaniv Erlich, Roberta Estes og Dick Eastman. Sammen diskuterer de den nuværende DNA-situation og hvad fremtiden vil bringe.Se præsentationen her

Læs mere om konferencen i vores sammendrag fra MyHeritage LIVE.

God fornøjelse!