MyHeritage grundlægger og CEO, Gilad Japhet, på RootsTech 2019

Kommentarer.

Vi er for nylig vendt hjem fra RootsTech 2019, hvor MyHeritage hver dag, med stor interesse for deltagerne i konferencen, kom med store annonceringer.

Ved den MyHeritage sponsorerede frokost, fredag den 1. marts, holdt MyHeritage grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet, en tale til deltagerne ved frokosten. Han beskrev spændende nye funktioner og innovationer, som for nylig blev udgivet af MyHeritage, herunder Theory of Family Relativity™ og AutoGruppering. Da han selv først og fremmest er en slægtsforsker, delte han også en spændende familieopdagelse fra sin personlige slægtsforskning.

Se hele talen (på engelsk) her og nedenfor:

God fornøjelse!
MyHeritage-teamet

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.