MyHeritage LIVE 2019s program: Slægtsforskning, DNA og meget mere!

Kommentarer.

Vi har fornøjelsen af at kunne annoncere programmet for MyHeritage Live 2019 – vores anden årlige internationale brugerkonference, der finder sted i Amsterdam, Holland, 6.-8. september 2019. Konferencen vil indeholde en exceptionel blanding af spændende foredrag og workshops senest inden for slægtsforskning, DNA og MyHeritage-funktioner, og deltagerne vil med sikkerhed få en fantastisk weekend og gå hjem med nogle nye færdigheder og viden til at berige deres slægtsforskning med.

Tilmeld dig til MyHeritage LIVE nu

Tre konferencespor

MyHeritage LIVE 2019’s fokus bliver et pakket program, der består af tre forskellige spor, som deltagerne kan vælge imellem: Et spor for slægtsforskning, et for DNA og en til praktiske workshops. Foredragsholdere vil inkludere verdensberømte eksperter inden for slægtsforskning og DNA, samt præsentationer udarbejdet af førende MyHeritage-medarbejdere. Praktiske workshops giver unikke muligheder for at lære om MyHeritage-værktøjer og -funktioner. Sporene løber samtidigt, og deltagerne kan vælge og vrage deres favoritter fra hver af de tre spor.

Attendees have multiple options of lecture choices per time slot
Deltagere vil have flere valgmuligheder ved hvert tidsinterval

Forelæsningerne og workshoppen ledes af en fantastisk gruppe af internationale foredragsholdere, MyHeritages egne medarbejdere og lokale eksperter. Disse inkluderer MyHeritages egen adm. direktør og grundlægger, Gilad Japhet, videnskabelig direktør Prof. Yaniv Erlich, Blaine Bettinger The Genetic Genealogist), Yvette Hoitink (Dutch Genealogy), Diahan Southard (Your DNA Guide), Roberta Estes (DNA eXplained), Leah Larkin (The DNA Geek) og flere.

Sporet for slægtsforsknings inkluderer foredrag i verdensklasse undervist af branchens eksperter og førende MyHeritage-medarbejdere. Blandt temaerne er måder du kan få mest muligt ud af din forskning med MyHeritage-optegnelsessamlinger, bedre forstå immigrationshistorier, hvordan du bedst kan bruge MyHeritages matching-teknologier, få et overblik over MyHeritages store historiske samlinger og få oplysninger om top, interne tips til slægtsforskning.

I DNA-sporet får du muligheden for at opdage MyHeritages nyeste spændende funktioner – Theory of Family Relativity og AutoGruppering. Udforsk AutoGruppering-funktionen i en session givet af manden bag funktionen. Lær hvordan du kan bruge dine DNA-resultater til at afdække dine forfædres historier. Opdag fremtiden for DNA-testning og fremskridt inden for genetisk slægtsforskning med topeksperter på området, såsom MyHeritages direktør for videnskab, Yaniv Erlich.

De praktiske workshops, ledet af ledende MyHeritage-medarbejdere, vil give dig en trinvis introduktion til de mest populære MyHeritage-værktøjer og -funktioner. Du kommer til at lære at bruge disse for at få mest muligt ud af din familiehistorie.

Klik her for at se det komplette MyHeritage LIVE program

Mød os i Amsterdam

Konferencens foredrag og workshops giver ekstraordinære muligheder for at udvide din viden om MyHeritage og lære mere om at forske i din familiehistorie. Deltagerne vil have masser af muligheder for at møde hundredvis af slægtsforskere og MyHeritage-brugere fra hele verden samt nyde optrædener og underholdning i verdensklasse.

Amsterdam er en by med masser af liv og rig historie. Det er varmt anbefalet af besøge byens enorme arkivsamlinger, museer og smukke kanaler og arkitektur. Gå ikke glip af hvad der uden tvivl bliver en uforglemmelig oplevelse!

Tilmeld dig i dag og modtag «Early Bird»-rabat!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.