Opdatering til Theory of Family Relativity™

Opdatering til Theory of Family Relativity™

Vi har fornøjelsen af at dele nyheden om at vi fra denne uge af, har opdateret dataene til Theory of Family Relativity™ for at give dig nye og opdaterede teorier, der forklarer hvordan du og dine DNA-matches kan være beslægtede. Denne længe ventede opdatering kan give dig svar på relationer der ikke har givet mening for dig, samt give dig ny viden om dine forfædre og familieforhold.

Theory of Family Relativity™ er en MyHeritage-innovation, som vi udgav i februar 2019, og det har vist sig at være revolutionerende i den genetiske slægtsforskningsverden. Funktionen, som er en af de bedste vi har udgivet i de seneste år, modtog en masse positiv feedback fra brugere over hele verden.

Denne funktion skanner milliarder af profiler i slægtstræer og historiske optegnelser, for at udarbejde detaljerede teorier om hvordan DNA-matches på MyHeritage kan være relateret til hinanden. Siden lanceringen af funktionen i februar, er vores DNA-database vokset drastisk, vores slægtstræer er vokset til 45 millioner, eksisterende træer er vokset, og flere historiske optegnelser er blevet tilføjet til MyHeritage SuperSearch™.

Statistikker

Her er nogle af de mest væsentlige fakta og tal om opdateringen:

  • Det samlede antal teorier er mere end fordoblet (fra 6.384.888 til 14.260.864)
  • Antallet af DNA-matches for hvem der blev fundet en teori er mere end fordoblet (fra 4,474,617 til 9,964,321)
  • For hver teori er der ofte flere veje der viser forskellige måder vi ender med den samme teori og giver dokumentation for at vise teoriens validitet. Antallet af veje som er blevet fundet er mere end fordoblet (fra 51.887.021 til 115.106.944)
  • Antallet af MyHeritage DNA-sæt med mindst én teori, er steget med 53,5%
  • Antallet af MyHeritage-brugere der har mindst én teori, er steget med 46,7%

Nye teorier

Alle MyHeritage-brugere som har taget en MyHeritage DNA-test eller uploadet DNA-resultater til MyHeritage, kan nu have modtaget nye teorier. Dette inkluderer brugere som tidligere har modtaget teorier, brugere for hvem vi ikke fandt teorier da funktionen blev lanceret, og brugere som har taget en MyHeritage DNA-test eller har uploadet data fra et andet testfirma og modtaget resultater siden udgivelsen af funktionen.

Hvis vi har fundet teorier til dig, vil du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på din side for DNA-matches. Klik på “Se teorier” for at se alle teorier vi har fundet, både gamle og nye.

Theory of Family Relativity™-banner øverst på siden for DNA-matches.

Theory of Family Relativity™-banner øverst på siden for DNA-matches.

Du vil nemt kunne skelne mellem teorier der tidligere blev fundet, og dem som vi for nylig har fundet. Du vil kunne se dette takket være mærket  NYT”, som vises ved siden af de nye teorier der netop er tilføjet.

Mærket “NYT” som vises i en DNA-match.

Mærket “NYT” som vises i en DNA-match.

Theory of Family Relativity™ er en funktion som kræver et abonnement hos MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplet). Brugere som uploader deres rå DNA-data fra en anden testservice til MyHeritage og ikke ønsker at købe et abonnement, kan betale et engangsbeløb på $29 pr. sæt for at få adgang til alle avancerede DNA-funktioner der tilbydes af MyHeritage, inklusiv Theory of Family Relativity™. Få mere at vide om vores abonnementstyper. Brugere uden abonnement vil stadig kunne se alle de teorier vi fandt for dem, men når de klikker på teorien for at se alle detaljerne, vil nogle af informationerne være skjult.

Nyt notifikationssystem

Et nyt notifikationssystem er blevet lavet for at opdatere MyHeritage-brugere om nye teorier når de opdages. Denne e-mail vil blive sendt med jævne mellemrum fra denne uge af.

Konklusion

Theory of Family Relativity™ kan hjælpe brugere som har svært ved at placere deres DNA-matches i deres slægtstræ, og ønsker at få løst mysteriet om hvordan de passer ind.

Vi håber at du vil nyde godt af opdateringen, der mere end fordobler antallet af tilgængelige teorier, og det nye notifikationssystem. Vi kommer tættere på at have et automatisk system, der periodisk opdaterer teorier, og vi vil annoncere det så snart det er tilgængeligt.