Johannes finder endelig sin biologiske familie takket være en MyHeritage DNA-match

Johannes finder endelig sin biologiske familie takket være en MyHeritage DNA-match

Johannes blev adopteret som barn og voksede op i Tyskland. Da han var 20 år gammel, besluttede han sig for at forsøge at kontakte sin biologiske mor.

Jeg prøvede at komme i kontakt med hende, skrev hende et brev med mit billede, men hun sendte mit brev tilbage og skrev, at hun ikke ville have kontakt med mig.

Ifølge Johannes skyldtes dette delvist, at hans biologiske mors partner på det tidspunkt ikke kendte til Johannes.

Jeg så min bedstemor en enkelt gang kort før hun døde. Efter dette havde jeg ingen kontakt med min biologiske familie i 25 år. Jeg troede, at det ville være det.

Johannes’ biologiske far blev ikke nævnt på hans fødselsattest, og han havde ingen yderligere informationer om ham.

I håb om at lære mere om hans oprindelse og finde sin fars familie, tog han en MyHeritage DNA-test. Da hans resultater ankom, blev han kontaktet af en kvinde som var en match Johannes delte 6,7% DNA med: en kusine en generation forskudt (datteren til sin oldefars bror), som bor i Japan. Hun havde aldrig hørt om Johannes, men sammen var de i stand til at finde forbindelserne i familien. Hun præsenterede ham for sin halvsøster, som bor i Colorado, USA, og en anden søster, som, ligesom Johannes, bor i Tyskland.

Johannes mødte for nylig sin kusine og hendes mand, som bor i Tyskland.

Johannes with his adoptive parents and half-sister of his biological first cousin once removed. From left, Johannes's adoptive father, sister of Johannes's first cousin once removed, her husband, and Johannes's adoptive mother.

Fra venstre: Johannes’ adoptivfar, hans kunsine, hendes mand, Johannes og hans adoptivmor.

Hun fortalte ham, at Johannes’ bedstefar ikke længere er i live, men at hans bror, som også bor i Tyskland, fortsat lever! De bor 700 km fra hinanden og mødtes for nylig.

Johannes's great uncle with Johannes

Fra venstre: Johannes’ grandonkel og Johannes

”Jeg er så glad for at have en rigtig slægtning, der er så rar,” siger Johannes. “Jeg er meget rørt og havde aldrig forventet det. Forhåbentlig kan jeg lære flere familiemedlemmer at kende i den nærmeste fremtid.”

Har du fundet nye slægtninge takket være en MyHeritage DNA-test? Vi vil meget gerne høre om din historie, så fortæl os om den i kommentarfeltet nedenfor!