MyHeritage In Color™ er nu gratis og ubegrænset i en måned!

Kommentarer.

Fra og med i dag låser vi op for MyHeritage In Color™ op til ubegrænset brug, for at give folk der er isoleret derhjemme en sjov måde at holde sig beskæftiget og nyde slægtsforskning på. Farvelagte fotos kan deles med hele familien og kan hjælpe dig med at se dine historiske familiefotos på en helt ny måde, ved at fremhæve aspekter du muligvis ikke har bemærket tidligere. Mange af vores brugere har oplevet funktionen som vanedannende – nogle har rapporteret, at det har holdt dem oppe sent om natten, da de farvelægger alle sort-hvide fotos de kan få fat på!

Normalt kan brugere der ikke har et Komplet abonnement kun farvelægge 10 fotos, men nu kan alle farvelægge lige så mange fotos som de har lyst til helt gratis indtil den 22. april 2020.

Vi inviterer dig til at finde dine fotoalbum frem og have det sjovt med vores funktion. Farvelæg alle dine sort-hvide fotos gratis i en begrænset periode på www.myheritage.dk/incolor. Hvis dine fotos er sat i gamle album og endnu ikke er digitaliseret, er nu et godt tidspunkt at scanne dem med den gratis MyHeritage-mobilapp og uploade dem til MyHeritage ved siden af dit slægtstræ. Hvis de allerede er på MyHeritage, kan du farvelægge alle dine fotos ved at klikke på dem på din familieside eller gennem MyHeritage-mobilappen. Vores tidligere blogindlæg forklarer hvordan man gør dette.

Del dine farvelagte fotos og deltag i vores konkurrence

I løbet af den kommende måned vil alle som deler deres farvelagte fotos på Twitter, Facebook eller Instagram med hashtagget #ColorBeatsCoronavirusBlues og tagger @MyHeritage deltage i vores konkurrence. Hver uge vælger vi en heldig vinder, der får et gratis MyHeritage Komplet abonnement. De kommer til at få gratis adgang til alt indhold og funktioner på MyHeritage, inklusiv 12 milliarder historiske optegnelser, Smart Matches™, Record Matches, Instant Discoveries™ og meget mere.

Uanset om du har mere fritid end normalt, eller blot vil udnytte denne fantastiske mulighed, håber vi at du får glæde af dette fantastiske værktøj.

Hold dig sund og rask!
Dine venner hos MyHeritage

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.