Følg os på Instagram og vind et MyHeritage-abonnement!

Følg os på Instagram og vind et MyHeritage-abonnement!

Kommentarer.

MyHeritage Danmark kan nu også følges på Instagram!

Vores success med at sprede glæde og informationer om familiehistorie og MyHeritage på de sociale medier fortsætter, efter vi nu har passeret 12.000 følgere på MyHeritage Danmarks Facebook-side. Da vores brugere er spredt blandt mange sociale medier i alle aldre, åbnede vi sidste uge en Instagram-side, hvor vi vil give tips og inspiration til at forske i din familiehistorie, samt opslag om særlige tilbud og nye MyHeritage-funktioner.

Følg os på Instagram og vind et abonnement! 

Følg os og vind

Som del af lanceringen af den nye Instagram-side, sætter vi 2 Komplette abonnementer på højkant, som vi vil trække lod om blandt de første 100 Instagram-følgere.

Med et Komplet abonnement, får du adgang til alle funktioner MyHeritage har at tilbyde, herunder den nyligt lancerede funktion MyHeritage In Color™, som kan farvelægge alle dine sort-hvide familiefotos automatisk takket være banebrydende deep learning-teknologi. Den er blevet en af vores mest populære funktioner de seneste 3 måneder, med mere end 11 millioner fotos farvelagt allerede.

Her er nogle af de andre funktioner og tjenester du vil få adgang til med et Komplet abonnement:

Følg os på Instagram i dag for at være blandt de første 100 følgere og deltage i lodtrækningen om et Komplet abonnement!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Lydia Fredensdal


    21. maj 2020

    Spændende at slægtsforske

  • Lis Sigvert Nielsen


    21. maj 2020

    Vil så gerne vinde for at kunne finde evt. Søskende i Canada eller i Danmark.