Kommende online begivenheder på MyHeritage

Kommentarer.

Mange ting er gået lidt i stå over hele verden på det seneste, men der sker fortsat en masse her på MyHeritage! Vi er glade for at bringe dig online webinarer og Facebook Live-sessioner med topeksperter inden for slægtsforskning og MyHeritage-medarbejdere, som kan hjælpe dig med at gøre gøre dig klogere på din forskning med MyHeritage mens du tilbringer mere tid end normalt derhjemme.

Nedenfor kan du se vores tidsplan for online begivenheder planlagt i løbet af maj.

Facebook Live-sessioner

Besøg den officielle MyHeritage Facebook-side eller den danske MyHeritage Facebook-side for at være med når det gælder! Vi har været vært for sessioner fra en række talere om familiehistorie og DNA-emner. Facebook Live-sessioner kræver ingen forhåndsregistrering – du skal blot besøge siden når begivenheden er planlagt til at starte. Du kan se livevideoen øverst på siden. Under sessionen er du velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet, så taleren kan svare på dem live.

Nedenfor er de kommende Facebook Live-sessioner fra MyHeritage i løbet af maj:

6. maj, kl. 20:00

Emne: Familiehistorie-workshop for børn og forældre

Taler: Shenley Puterbaugh 

Beskrivelse: Lyt til Shenley Puterbaugh, grundlægger af Inspire Family History, som vil give et workshop for forældre og børn i alderen 6-12 år. I denne session vil forældre og børn udforske deres familiehistorie sammen, og lære hvordan slægtsforskning kan være en sjov og givende aktivitet.

13. maj, kl. 20:00

Emne: Introduktion til MyHeritage DNA Sundhed

Taler: Ofer Karp

Beskrivelse: Ofer er direktør for Product Management hos MyHeritage, som er ansvarlig for udviklingen og styringen af MyHeritage DNA-produkter. I denne session giver han et overblik over MyHeritage DNA Sundhedstesten og den indsigt du kan få fra resultaterne.

18. maj, kl. 20:00

Emne: Kom godt i gang med dit slægtstræ Instant Discoveries

Taler: James Tanner

Beskrivelse: Kom og deltag i et Facebook Live med den erfarne slægtsforsker, James Tanner, rettet mod nye brugere. Lær hvordan du gennemgår og evaluerer automatisk genererede opdagelser og bruger dem effektivt til at få dit slægtstræ til at vokse.

20. maj, kl. 20:00

Emne: Søgning efter militære optegnelser på MyHeritage

Taler: Thomas MacEntee

Beskrivelse: Slægtsforskningsteknologi-ekspert og underviser, Thomas MacEntee, vil fortælle hvordan man udnytter MyHeritages enorme samling af militære optegnelser for at lære mere om din familiehistorie.

Glem ikke at like og følge vores Facebook-side, så du modtager opdateringer og notifikationer når vi går live.

Spørg eksperten webinar-serie

Vores helt egen slægtsforskningsekspert, Daniel Horowitz, har været vært for en række gratis, meget informative webinarer om forskellige emner hver tirsdag og torsdag ..

Bortset fra at fungere som slægtsforskningsekspert for MyHeritage, har Daniel været slægtsforsker siden 1986 og i 15 år arbejdet som lærer og studievejledningsredaktør for det familiehistoriske projekt ”Searching for My Roots” i Venezuela. Han er involveret i adskillige digitaliserings- og transkriptionsprojekter og er bestyrelsesmedlem hos Israel Genealogy Research Association (IGRA).

Med sin klare, unikke stil, har Daniel undervist utallige klasser både online og offline og hjulpet mange mennesker med at komme videre i deres slægtsforskning.

Her er Daniels kommende Spørg eksperten-sessioner for maj måned. Klik på linket og udfyld formularen for at tilmelde dig.

Torsdag d. 7. maj kl. 19:00

Emne: Deling og interaktion med andre på MyHeritage

Beskrivelse: Kontakt med andre brugere kan hjælpe dig med at lave nye familieforbindelser og udfylde hullerne i din forskning. Lær at bruge MyHeritage-meddelelsessystemet og invitere familiemedlemmer til at se og samarbejde med dig på dit slægtstræ.

Klik her for at tilmelde dig til Deling og interaktion med andre på MyHeritage.

Tirsdag d. 12. maj kl. 19:00

Emne: 5 tips til håndtering af DNA-sæt

Beskrivelse: Lær hvordan du navigerer og organiserer dine DNA-matches, bruger Kromosombrowseren til at udforske dine forbindelser og administrere adskillige DNA-sæt på MyHeritage.

Klik her for at tilmelde dig til 5 tips til håndtering af DNA-sæt.

Torsdag d. 14. maj kl. 19:00

Emne: Se webinarer i din fritid med MyHeritage og Legacy

Beskrivelse: Oplev en verden af viden og ekspertise, som du kan få adgang til når du har lyst på MyHeritage og Legacy Tree Webinars.

Klik her for at tilmelde dig til Se webinarer i din fritid med MyHeritage og Legacy.

Tirsdag d. 19. maj kl. 19:00

Emne: Family Tree Builder: Gratis software til at dokumentere din slægtsforskning

Beskrivelse: MyHeritage tilbyder en software som kan downloades helt gratis, som du kan bruge til at bygge dit slægtstræ offline, med unikke funktioner og kapaciteter. Lær hvordan du bedst kan udnytte Family Tree Builder.

Klik her for at tilmelde dig til Gratis software til at dokumentere din slægtsforskning.

Torsdag d. 21. maj kl. 19:00

Emne: Sådan administrerer du dine rå DNA-data fra MyHeritage

Beskrivelse: Når du tester med MyHeritage DNA, tilhører dine data dig. Lær at administrere dine rå DNA-data, så du kan bruge dem som du har lyst til.

Klik her for at tilmelde dig til Sådan administrerer du dine rå DNA-data fra MyHeritage.

Tirsdag d. 26. maj kl. 19:00

Emne: Organisering af familiefotos på MyHeritage

Beskrivelse: Lær at uploade og organisere dine fotos på MyHeritage: brug mapper og album, tag dine familiemedlemmer og del dine fotos med dem du holder af.

Klik her for at tilmelde dig til Organisering af familiefotos på MyHeritage.

Torsdag d. 28. maj kl. 19:00

Emne: Forbedr dine MyHeritage-færdigheder med uddannelsescentret

Beskrivelse: Every day is a new day to learn. Learn to leverage the wealth of articles, webinars, and how-to videos on the Knowledge Base to improve your knowledge about MyHeritage at your convenience.

Hver dag er en ny dag at lære. Lær at udnytte de mange artikler, webinarer og instruktionsvideoer på uddannelsescentret, for at forbedre din viden om MyHeritage når det passer dig.

Klik her for at tilmelde dig til Forbedr dine MyHeritage-færdigheder med uddannelsescentret.

Vi håber, at du vil nyde godt af disse tilbud og ser frem til din deltagelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.