Opdatering af Theory of Family Relativity™

Opdatering af Theory of Family Relativity™

Hvis du har forsøgt at finde ud af, hvordan du er beslægtet med nogle af dine DNA-matches og ikke har modtaget nogle Theory of Family Relativity™ endnu, er der en chance for at heldet nu er med dig.

Theory of Family Relativity™ bruger alle de tilgængelige data på MyHeritage, såsom slægtstræer og historiske optegnelser, for at give dig sandsynlige teorier om hvordan du kan være beslægtet med en DNA-match. Vi opdaterer alle data med jævne mellemrum, og vi har netop opdateret dataene igen i denne uge.

MyHeritages databaser er vokset markant siden den sidste opdatering, inklusive millioner flere slægtstræer og over 2 milliarder yderligere historiske optegnelser (hvilket betyder at vi nu har over 12 milliarder optegnelser i alt). Det betyder, at der er en god chance for, at de af jer der sidder fast med specifikke DNA-matches, kan modtage svar og nye indsigter om jeres forfædre og familierelationer.

Theory of Family Relativity™-opdatering i tal

Det samlede antal teorier er steget fra 14.260.864 til 20.330.031 – en stigning på 42,6%.

Antallet af DNA-matches, der inkluderer en teori, steg med 42,5% fra 9.964.321 til 14.201.731.

Nogle gange kommer vi frem til en teori via flere stier, hvilket indikerer en stærk teori og leverer yderligere bevis. Efter den forrige opdatering var der i alt 115.106.944 stier. I denne opdatering steg antallet af stier med 40,5% til 161,762,761.

Antallet af MyHeritage-brugere, der nu har mindst én teori blandt deres DNA-matches, er steget med 33,6%.

Sådan finder du ud af om du har nye teorier

Hvis vi har fundet nye teorier til dig i denne opdatering, kan du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på din DNA-match-side. Klik på “Vis teorier” for at se alle de teorier vi har fundet, både de gamle og nye.

Banneret der viser, at du har nye teorier, vil være tilgængelig i et par uger, hvorefter du kan få adgang til dine teorier ved at gå til din DNA-match-side.

Når en DNA-match har en teori, vil dette blive angivet på DNA-match-kortet. Du kan også filtrere dine DNA-matches så du kun ser de matches med en Theory of Family Relativity™ ved at klikke på ikonet Filtre. I den første gruppe af filtre, skal du vælge “Har Theory of Family Relativity™.”

Du vil også se et mærke ved siden af de nye teorier, som netop er blevet tilføjet, hvor der står “NY”. Dette mærke vil blive vist i 30 dage.

Theory of Family Relativity™ er en betalingsfunktion, der kræver et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplet). Brugere uden abonnement vil stadig kunne se alle teorier som vi fandt for dem, men når de klikker på teorien for at se de komplette detaljer, vil nogle af oplysningerne være skjult. Brugere der uploader deres rå DNA-data fra en anden testtjeneste til MyHeritage og ikke ønsker at købe et abonnement, kan betale et engangsgebyr på 236 kr. pr. sæt for at låse alle avancerede DNA-funktioner der tilbydes af MyHeritage op. Blandt disse funktioner er Theory of Family Relativity™ inkluderet. Lær mere om vores abonnementstyper.

Konklusion

Theory of Family Relativity™ kan være uvurderlig for personer, som søger efter nye familiemedlemmer, og slægtsforskere, som sidder fast i deres slægtsforskning. Det kan hjælpe brugere med at løse mysterier, der har været uforståelige for dem i flere måneder eller år.

For øvrig, hvis du ikke har taget MyHeritage DNA-test endnu, bør du overveje at drage fordel af vores forårstilbud på DNA-sæt med den laveste pris nogensinde i løbet af hele maj måned. Bestil et sæt nu.

Vi håber du får stor glæde af den nye opdatering og glæder os til høre om dine nye opdagelser.