Tribal Quest er blevet nomineret til en Webby Award! Hjælp os med at vinde med din stemme

Tribal Quest er blevet nomineret til en Webby Award! Hjælp os med at vinde med din stemme

Vi er glade for at kunne annoncere, at MyHeritages Tribal Quest-hjemmeside er blevet nomineret til en Webby Award i kategorien Hjemmesider: Corporate Social Responsibility og valgt som Webby Honoree i kategorien Hjemmesider: Bedst brug af fotografering!

En Webby Award er en ærefuld pris på internettet, der uddeles af International Academy of Digital Arts and Sciences – og betragtet af mange som internettets version af en Oscar. I hver kategori uddeles to priser: en valgt af International Academy of Digital Arts and Sciences og en People’s Voice Award valgt via afstemning.

Stem på Tribal Quest i kategorien Corporate Social Responsibility

Om Tribal Quest

Tribal Quest er et pro bono-initiativ som har til formål at dokumentere familiehistorier og kulturelle traditioner for fjerntliggende indfødte stammer over hele kloden. Vi har sendt hold af frivillige til de barske tundraer i Sibirien, de brændende savanner i Namibia, de frodige jungler i Papua Ny Guinea og senest ind i hjertet af Amazonas regnskov for at hjælpe fjerntliggende samfund med at bevare deres familiehistorier, sagn og traditioner for kommende generationer. Da globalisering og miljøændringer truer disse samfunds traditionelle livsstil, er det vigtigere end nogensinde før at sikre, at deres arv ikke går tabt eller glemmes.

Formålet med Tribal Quest-hjemmesiden er at fremvise en lille smag af, hvad vores hold lærte om disse fjerntliggende samfund, og fortælle deres historier gennem fotografier, optagelser, citater fra stammemænd og informationer om deres livsstil, traditioner og overbevisninger.

Vores delegationsmedlemmer rejste langvejs fra og efterlod deres familier derhjemme for at tilbringe mange uger med befolkningen i hvert samfund – ofte under udfordrende forhold under deres rejse. Da de vendte tilbage, arbejdede vores projektledere, udviklere, webdesignere og tekstforfattere hårdt i tæt samarbejde med dem, for at fremvise hver sektion på en fantastisk hjemmeside, der fortæller fængslende historier. Vi kunne ikke være mere stolte over at se deres hårde arbejde blive æret af Webby Award-udvalget.

Men de rigtige stjerner på hjemmesiden Tribal Quest er de mennesker den skildrer: mænd og kvinder fra Himba-, Karim-, Yokoim-, Chimbu-, Nenet- og Achuar-stammerne, der åbnede deres hjem og hjerter for vores delegationsmedlemmer. Vi er inspireret, imponeret og ydmyge over alt det de delte med os, og vi kan kun håbe, at hjemmesiden øver retfærdighed til deres historier.

Du kan se alt indholdet på hjemmesiden for Tribal Quest her.

Hvordan man kan stemme

Du kan støtte og hjælpe os med at vinde People’s Voice-prisen ved at stemme på Tribal Quest på Webby Awards-hjemmesiden. Du skal tilmelde dig for at oprette en konto. Du kan gøre det via din Twitter- eller Facebook-konto eller indtaste en e-mail-adresse. Hvis du tilmelder dig med en e-mail-adresse, skal du sørge for at tjekke din indbakke eller spam-mappe for en bekræftelses-e-mail, der færdiggør din afstemning.

Ønsker du at lære med om Tribal Quest fra en af deltagerne?

Deltag i vores særlige Facebook Live-session med Shahar Bitton, produktchef hos MyHeritage og medlem af den seneste Tribal Quest-delegation, i aften (4. maj) kl. 20:00. Shahar vil beskrive projektet, dele sine førstehåndsberetninger og besvare dine spørgsmål live. For at deltage i sessionen skal du blot besøge MyHeritage Danmarks Facebook-side og se livestreamingen kl. 20:00. Sørg for at give siden et like og at følge siden for at modtage notikationer når vi går live.