Nyt hjælpecenter på dansk

Kommentarer.

Det er med stor glæde at vi kan annoncere udgivelsen af MyHeritage hjælpecenteret på dansk!

Hjælpecenteret indeholder 490 artikler på dansk og er inddelt i 8 hovedkategorier: Konto og indstillinger, Abonnementer og betaling, DNA, Sundhed, Familieside, Opdagelser og forskning, Family Tree Builder og MyHeritage mobilapp. Under hver hovedkategeri kan du finde underkategorier som hver især indeholder en lang række artikler som guider gennem diverse spørgsmål til MyHeritages funktioner og værktøjer.

Kategorier i hjælpecenteret
Kategorier i hjælpecenteret

Du kan også bruge søgeværktøjet øverst på siden hvis du vil finde artikler til et specifikt emne eller funktion på MyHeritage.

Eksempel på søgning i hjælpecenteret

Artiklerne er blevet samlet ud fra de mest populære spørgsmål fra brugerne når de kontakter support. Hvis nye problemer og spørgsmål hyppigt dukker op blandt brugerne når de kontakter support, vil de løbende blive tilføjet til hjælpecenteret for at gøre oplevelsen så god som muligt.

Formålet med hjælpecenteret er at give brugerne en nem, hurtig og effektiv måde at lære om hvilket som helst spørgsmål de støder på, så de kan fokusere på at udforske deres slægtshistorie, arbejde på deres slægtstræ, analysere deres DNA-matches og meget mere.

Du kan få adgang til hjælpecenteret nederst på enhver side på MyHeritage når du er logget ind på din familieside ved at klikke på “Hjælpecenter“.

Hvis artiklen ikke besvarer det spørgsmål du havde, har du under hver af artiklerne mulighed for at skrive til vores support team. Alle kan kontakte support via formularen under artiklerne, men hvis du ønsker prioriteret kundesupport over telefon og e-mail, skal du have et Komplet abonnement.

Vi håber, at du vil få glæde af hjælpecenteret og vi lover at fortsætte med at forbedre vores brugeres oplevelse på MyHeritage.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.