Vi introducerer MyHeritage Gavemedlemskab

Kommentarer.

Med julen lige rundt om hjørnet, har vi glæden af at kunne annoncere lanceringen af det nye MyHeritage gavemedlemskab! Du kan nu give dem du holder af et MyHeritage Komplet-abonnement, vores bedste abonnement for slægtshistorisk forskning. For at fejre lanceringen, er gavemedlemskaber nu tilgængelige med 50% introduktionsrabat.

Med de mange mennesker, som i denne tid bruger mere tid derhjemme og er på udkig efter meningsfulde aktiviteter de kan hygge sig med, er MyHeritage-gavemedlemskabet den perfekte julegave og vil helt sikkert glæde et kært familiemedlem eller en ven.

Gavemedlemskabet er det Komplette abonnement, som giver adgang til alle funktioner og alle 12,7 milliarder historiske optegnelser på MyHeritage.

Bestil et gavemedlemskab med få klik, og så vil modtageren du har valgt få tilsendt en e-mail, der forklarer de super simple trin der er nødvendige for at indløse deres gave.

Bestil et gavemedlemskab i dag

Hvad er inkluderet?

Du kan vælge at give enten et 1 års eller 6 måneders gavemedlemskab. Gavemedlemskaber er engangsmedlemskaber og vil ikke blive fornyet.

Gavemedlemskabet inkluderer følgende fordele som del af det Komplette abonnement:

  • Ubegrænset plads i dit slægtstræ og ubegrænset opbevaringsplads til fotos
  • Adgang til MyHeritages 12,7 milliarder historiske optegnelser
  • Automatiske Record Matches til dit slægtstræ
  • Automatiske Smart Matches™ til millioner af slægtstræer
  • Instant Discoveries™ bestående af Person Discoveries and Photo Discoveries
  • Konsekvenskontrol som identificerer fejl og uoverensstemmelser i dit slægtstræ
  • Ubegrænset brug af MyHeritage In Color™ og MyHeritage Photo Enhancer

Sådan giver du et gavemedlemskab

For at købe et gavemedlemskab skal du besøge www.myheritage.dk/gift.

Giv en gave på https://www.myheritage.dk/gift

Vælg gavens varighed – enten 6 måneder eller 1 år, og klik på “Fortsæt”.

Du bliver bedt om at logge ind på din MyHeritage-konto, eller tilmelde dig gratis, hvis du endnu ikke er en MyHeritage-bruger. Det er nødvendigt for personen som ønsker at give gaven at oprette en konto, så MyHeritage kan sende notifikationer om gaven (f.eks. for at fortælle, at gaven er modtaget og brugt), men kontoen behøver ikke at være en betalt konto. Du føres derefter til ordresiden.

Ordresiden

Indtast modtagerens navn og e-mail, og tilføj en personlig hilsen til modtageren hvis du har lyst til det.

Vi vil snart tilføje muligheden for at vælge en leveringsdato inden for 6 måneder efter købsdatoen, og hvis en leveringsdato ikke er valgt, sendes din gave på den dato du køber gavemedlemskabet. Dette er perfekt til for eksempel at planlægge levering af gaven til en persons fødselsdag.

Indtast betalingsinformationerne, og gennemfør din ordre. Gaven vil blive opkrævet én gang og fornys ikke automatisk.

En bekræftelse vil blive sendt til din e-mail.

Du vil også modtage en e-mail-notifikation på dagen din gave er leveret.

Modtagelse af et gavemedlemskab

Modtageren af din gave vil modtage en e-mail fra MyHeritage, der giver dem besked om deres gave med yderligere instruktioner. Sådan indløser de den:

Gaven ankommer! Modtageren klikker på “Kom i gang” for at fortsætte og “aktivere” gavemedlemskabet.
Aktivering af et gavemedlemskab. Gavekode er udfyldt på forhånd. Modtageren skal blot klikke på “Fortsæt”.

En pop-op vil blive vist for at oprette en gratis MyHeritage-konto (for personer som ikke allerede er MyHeritage-brugere) eller for at logge på en eksisterende konto.

Når medlemskabet er aktiveret, klikker modtageren på “Start dit slægtstræ”, og det er det!

Hvis et gavemedlemskab ikke er blevet aktiveret inden for en uge, vil en påmindelses-e-mail blive sendt til modtageren.

Hvis modtageren allerede har et slægtstræ på en anden tjeneste, kan de følge disse instruktioner for at uploade det til MyHeritage som en GEDCOM-fil.

Vigtige informationer

Ved afslutningen af perioden for et gavemedlemskab vil modtageren beholde adgangen til sin MyHeritage-konto og alle slægtstrædata, og intet vil blive slettet. Hvis de ønsker at fortsætte med at få de komplette fordele ved et medlemskab, er det op til dem at forlænge deres abonnement (eller du kan beslutte dig for at være venlig over for personen og give endnu et gavemedlemskab – det er op til dig).

Hvis du har givet gaven til nogen, og personen ikke vil have gaven, skal du ikke være bekymret! Du kan bede vores kundesupport om at overføre den til en anden. Hvis du gav en person en gave, og det viser sig, at de allerede har en betalt konto på MyHeritage, kan du også overføre den til en anden. Medlemskabsperioden vil ikke begyndes inden modtager aktiverer sin gave ikke, så der går ikke nogen tid tabt. Gaven skal aktiveres inden for 6 måneder efter levering til modtageren, og derefter vil den blive startet.

Opsummering

Et gavemedlemskab på MyHeritage er en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave. Det er den perfekte måde at introducere nogen du holder af, til den spændende verden af slægtsforskning, og hjælpe dem med at opdage deres slægtshistorie. Vælg et 6-måneders eller 1-årigt medlemskab, og modtag 50% rabat i forhold til vores normale priser. Hvis du allerede er abonnent, kan du dele din passion for slægtshistorie med en anden. Hvis du kender en slægtning eller en ven, der bruger MyHeritage og er glad for det, kan du overraske dem med et gavemedlemskab, og så vil det gælde for deres eksisterende konto på MyHeritage.

God fornøjelse!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.