Fantastiske reaktioner på MyHeritages nye Genetiske Grupper

Fantastiske reaktioner på MyHeritages nye Genetiske Grupper

For tre uger siden annoncerede vi en spændende nyhed – udgivelsen af Genetiske Grupper. Denne længe ventede forbedring af MyHeritage DNA-etnicitetsestimater identificerer oprindelsen for dine forfædre med en utrolig høj opløsning på 2.114 geografiske regioner. Det var en af de største funktioner, der blev udgivet i 2020, og resultatet af tre års arbejde fra vores teams.

Siden udgivelsen har reaktionerne fra slægtsforskningsfællesskabet og MyHeritage DNA-brugere over hele verden strømmet ind, og den positive feedback taler for sig selv.

Her er nogle af reaktionerne og feedback, som vi har set på sociale medier:

Blogs

DNAeXplained

MyHeritage har ramt fuldstændigt plet med min hollandske herkomst, idet de identificerede en lille provins i Holland, Friesland, kun omkring 20×20 miles. Hvordan er det overhovedet muligt???

Your DNA Guide

Jeg tror, at du vil være enig med mig i, at al ventetiden har været det hele værd…

Denne proces har fungeret fantastisk for mig… MyHeritage var i stand til at finde min forbindelse til min mors biologiske familie… De boede i Odessa, Ukraine, lige ved Sortehavet. Det er næsten magisk at se dette meget, meget specifikke sted dukke op på mine DNA-testresultater. Jeg har ikke set dette hos nogen anden virksomhed.

Genealogy’s Star

Dette er et stort skridt for DNA-testning og flytter disse værktøjer fra at fortælle dig hvad du allerede ved, til et område, som du ikke tidligere kendte til.

Eastman’s Online Genealogy Newsletter

MyHeritages Genetiske Grupper kan vise din families genetiske historie i visuelle billeder, der er meget mere detaljerede end noget andet jeg har set tidligere.

Data Mining DNA

Min vurdering er, at MyHeritage væsentligt har øget den indsigt, der tilbydes personer med europæisk arv. Jeg er imponeret over, hvordan min hovedgenetiske gruppe viser min irske herkomst til et lille område i et lille land. Denne gruppe stemmer overens med det jeg kender til mit slægtstræ. Mine to andre grupper er spændende og et startpunkt for mere forskning.

Flere reaktioner kan findes på The Genealogy Guys Blog, FamilyTree.co.uk, GeneaMusings, Canada’s Anglo-Celtic Connections, og andre blogs.

Twitter

Facebook

MyHeritage Blog-kommentarer

Blogindlægget, der annoncerede Genetiske Grupper, fik mange positive kommentarer:

Konklusion

Vi er glade for, at vores brugere sætter pris på funktionen Genetiske Grupper, og vi ser frem til at forbedre procenterne af estimaterne for etniciteterne.

Hvis du har taget en MyHeritage DNA-test eller uploadet DNA-data fra en anden tjeneste, inviterer vi dig til at se dine egne Genetiske Grupper og udforske nye detaljer i din slægtshistorie.