Opdatering af Theory of Family Relativity™

Opdatering af Theory of Family Relativity™

Det er tid til endnu en opdatering! Vi er glade for at annoncere, at vi endnu engang har opdateret dataene til vores “hellige gral” inden for genetisk slægtsforskning – Theory of Family Relativity™!

Theory of Family Relativity™ bygger bro mellem DNA-matches og slægtstrædata og historiske optegnelser ved at give dig ledetråde, der kan forklare forholdet mellem dine DNA-matches baseret på MyHeritage DNA-databasen såvel som hele vores samling af slægtstræer og historiske optegnelser.

Lær mere om Theory of Family Relativity™ i denne artikel i MyHeritage Vidensbasen.

Opdatering af Theory of Family Relativity™ i tal

  • Det samlede antal teorier er steget fra 33.373.070 til 39.845.078 – en stigning på 19%.
    Antallet af DNA-matches, som inkluderer en teori, steg med 20% fra 22.618.962 til 27.130.989.
  • Nogle gange kommer vi frem til en teori via flere stier, hvilket indikerer en stærk teori og leverer yderligere bevis. Efter den forrige opdatering var der i alt 261.960.015 stier. I denne opdatering steg antallet af stier med 20% til 312.222.662.
  • Antallet af MyHeritage-brugere, der nu har mindst én Theory of Family Relativity™ blandt deres DNA-matches, er steget med 12%.

Sådan ser du dine nye teorier

Hvis vi har fundet nye teorier til dig i denne opdatering, kan du se et banner om Theory of Family Relativity™ øverst på din DNA-match-side. Klik på “Vis teorier” for at se alle de teorier vi har fundet, både de gamle og nye.

Dette banner der viser, at du har nye teorier, vil være tilgængelig i et par uger. Derefter vil få adgang til dine teorier ved at gå til din DNA-match-side.

Når en DNA-match har en teori, vil dette blive angivet på DNA-match-kortet. Du kan også filtrere dine DNA-matches, så du kun ser de matches med en Theory of Family Relativity™ ved at klikke på ikonet Filtre. I den første gruppe af filtre, skal du vælge “Har Theory of Family Relativity™.”

Du vil også se et mærke ved siden af de nye teorier, som netop er blevet tilføjet, hvor der står “NY”. Dette mærke vil blive vist i 30 dage.

Theory of Family Relativity™ er en betalingsfunktion, der kræver et abonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplet). Brugere uden abonnement vil stadig kunne se alle teorier som vi fandt for dem, men når de klikker på teorien for at se de detaljerne, vil nogle af oplysningerne være skjult. Brugere der uploader deres rå DNA-data fra en anden testtjeneste til MyHeritage og ikke ønsker at købe et abonnement, kan betale et engangsgebyr på 236 kr. pr. sæt for at låse alle avancerede DNA-funktioner der tilbydes af MyHeritage op. Blandt disse funktioner er Theory of Family Relativity™ inkluderet. Læs mere om vores forskellige abonnementstyper her.

Lær mere om avancerede DNA-funktioner

Den 22. februar 2021 kl. 20:00, vil MyHeritages Director of Product Management, Ran Snir, tale om avancerede DNA-funktioner på MyHeritage på en Facebook Live. Ran vil forklare, hvordan disse funktioner, inklusiv Theory of Family Relativity™, kan hjælpe dig med bedre at forstå dine DNA-resultater og gøre fremskridt med din slægtsforskning.

Der kræves ingen forhåndsregistrering til denne Facebook Live-session: du kan deltage direkte fra den engelske Facebook-side. Du skal blot besøge siden, når sessionen er planlagt til at starte, og se efter den live-videoen øverst i feedet.

Konklusion

Theory of Family Relativity™ kan gøre en kæmpe forskel for personer, som søger efter nye familiemedlemmer, og slægtsforskere, som sidder fast i deres slægtsforskning. Det kan hjælpe brugere med at løse mysterier, der har været uforståelige for dem i flere måneder eller år.

Hvis du ikke har taget en MyHeritage DNA-test endnu, kan du drage fordel af vores Valentinsdag-tilbud der er i gang, og bestille et sæt i dag.

Vi håber du får stor glæde af den nye opdatering og glæder os til høre om dine nye opdagelser.