50 millioner animationer lavet med Deep Nostalgia™!

Vi har nået endnu en spændende milepæl med vores nye funktion, Deep Nostalgia™: der er blevet lavet over 50 millioner animationer. For hver dag der går, modtager vi utallige entusiastiske svar og rørende historier om, hvad det at se et familiefoto animeret med Deep Nostalgia™, har gjort for vores brugere. Hver og en af dem varmer vores hjerter og gør os stolte og ydmyge over at kunne bringe denne funktion til dig.

Se videoen nedenfor for at se nogle af de meget bevægende reaktioner fra brugere, der ser deres slægtninge animeret med Deep Nostalgia™:

Sidste uge lancerede vi konkurrencen #DeepNostalgiaChallenge, der giver et gratis MyHeritage Komplet abonnement til 5 heldige vindere, der deler deres yndlingsanimationer lavet med Deep Nostalgia™. Konkurrencen bliver afholdt indtil 31. marts, så hvis du ikke har delt dit bidrag med os endnu, har du stadig en chance! Klik her for at læse mere om konkurrencen og hvordan du deltager.

I mellemtiden vil vi gerne dele nogle flere af vores foretrukne Deep Nostalgia™-animationer, som brugerne for nylig har delt med os.

Følgende animation fra Autumn Abby viser hendes farmor, der døde i 2013:

Vi elsker det smukke smil!

Dernæst en animation fra Christy Vanoss, der skildrer sin bedstemor Vivian Jouett Chambers Horn:

”Min lille bedstemor blev født i 1905,” skriver Christy. ”Hun var under 1,5 meter høj og giftede sig med Henry Horn, som var over 1,8 meter høj. Hun havde altid hæle på, mens min bedstefar levede. ”

Christy delte sine bedsteforældres kærlighedshistorie: ”I begyndelsen af sin undervisningskarriere boede hun hos rektoren og hans kone, da hun stak af sammen med Henry Horn,” skriver hun. ”Hun forsøgte at holde det hemmeligt, men rektoren vidste det, sagde det var fint, og hun bevarede sin undervisningsstilling. Vivian trak sig tilbage fra undervisningen efter 43 år. ”

Christy skriver, at både hun og hendes mor fulgte i Vivians fodspor og selv blev skolelærere.

Det er fascinerende at se min bedstemor komme til live som en ung dame, ”skriver Christy. “Deep Nostalgia er fantastisk!”

Dernæst har vi denne animation af Sarah Fergusons ukuelige grandtante Elizabeth Kay, født i 1863:

”Hun var en virksomhedsejer, Carrie Nation-tilhænger, landejer og generel badass,” skriver Sarah. ”Hun har altid været min rollemodel. Hun modtog min bedstefar som teenager, da [hans far] giftede sig igen med en kvinde, som han ikke kunne lide efter hans mor døde. Hun boede ovenpå, mens han og min bedstemor boede de blev gift i 1934. Hun efterlod huset til ham ved sin død i 1944, og det blev det hus, min far blev født i. ”

Animationen nedenfor fra Phil Wild viser hans far i sin Royal Air Force-uniform under Anden Verdenskrig:

“Min far giftede sig ikke indtil senere i livet,” forklarer Phil, “så det har været dejligt at se ham sådan som en ung mand.”

”Processen er så enkel og virkelig fascinerende,” tilføjer Phil.

Dernæst er en animation fra Francesca Loftis med hendes bedstemor, Maria Assuncion Hyndman, der døde før hun blev født:

”Animationen fik mig til at føle, at hendes ånd var kommet ind i hendes billede, og det rørte mig til tårer og fyldte mit hjerte med kærlighed,” skriver Francesca. “Tak for dette øjeblik.”

Animationen nedenfor fra Lori Grondin viser hendes bedstemor Pauline Burdick (nee Kraft):

”Hun gik bort i 2013 som næsten 99 år gammel,” siger Lori. “Dette billede blev taget i 1988 ved min søsters bryllup… det er ret dejligt at se hende “komme til liv “, selvom det ikke er rigtigt hvordan jeg husker hende. Jeg synes, at det fungerer godt, hvis du aldrig har mødt dine forfædre, og på denne måde kan du få et indblik i, hvordan de ville have set ud i bevægelse. ”

Deanna Martin delte denne utrolige animation af sin bedstemor og oldeforældre:

“Deep Nostalgia har givet mig og min familie en tidsmaskine til at genoprette forbindelse til vores forfædre, og det har været en uendelig givende oplevelse,” skriver Deanna. ”Dette dyrebare foto fra 1919 viser min bedstemor som baby sammen med sine forældre. Det er det eneste billede, vi har af hendes mor, Minnie, der døde i en husbrand i en alder af 24, da min bedstemor var kun 7 uger gammel. At se vores smukke Minnie i bevægelse mere end 100 år senere er en gave.”

Animationen nedenfor er fra Diane Thompson, og hun skriver: ”Min fætter mistede sin mor, da han var ung. Hver gang jeg støder på et foto af hende, sender jeg det videre, og han er meget taknemmelig. Hans mor var den første person, jeg valgte at lege med, og det var ikke engang et særlig godt billede af hende, men det var utroligt, at det endda forbedrede det ‘forbedrede’ foto, og han fortsatte og fortsatte med, hvor vidunderligt det var at se hende ‘i live.'”

Tusind tak til alle, der har delt deres animationer og historier med os, og til alle, der har valgt at animere deres familiefotos ved hjælp af Deep Nostalgia™. Bliv ved med at dele, og glem ikke at deltage i konkurrencen #DeepNostalgiaChallenge for en chance for at vinde et gratis MyHeritage Komplet abonnement, som giver dig mulighed for gratis at animere lige så mange fotos, som du vil!

Prøv Deep Nostalgia™ nu!