CNN interviewer MyHeritages administrerende direktør Gilad Japhet om Deep Nostalgia™

CNN interviewer MyHeritages administrerende direktør Gilad Japhet om Deep Nostalgia™

Den svimlende succes med MyHeritages nye fotofunktion Deep Nostalgia™ fortsætter! I dag nåede vi endnu en milepæl med 30 millioner animationer. MyHeritage-mobilappen er nummer 1 for gratis iOS-apps i 22 lande. Grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage, Gilad Japhet, blev interviewet på CNN International af korrespondent Julia Chatterley om funktionen, der er blevet et sådant fænomen, og om virksomheden bag den.

Se hele interviewet her:

I interviewet på CNN talte Gilad om, hvordan Deep Nostalgia™, oprettet ved hjælp af D-ID-teknologi, blev udtænkt, hvordan det fungerer, og hvorfor denne funktion ser ud til at have gjort så stort et indtryk hos mennesker over hele verden. Han nævnte, at han var blevet særlig rørt over at se en animation af sin far, mens han arbejdede på udgivelsen af denne funktion. Intervieweren Julia Chatterley blev også ret følelsesladet ved visningen af en Deep Nostalgia™-animation af sin egen bedstemor.

Har du prøvet Deep Nostalgia™ endnu? Klik her for at se dine forfædre blive bragt til live!