MyHeritage erhvervet af førende kapitalfond Francisco Partners

MyHeritage erhvervet af førende kapitalfond Francisco Partners

Vi er glade for at kunne annoncere, at Francisco Partners, et førende globalt investeringsfirma, der specialiserer sig i partnerskaber med teknologivirksomheder, har erhvervet MyHeritage. Transaktionen blev underskrevet den 24. februar 2021 og afventede lovgivningsmæssige godkendelser, som for nylig er blevet modtaget, og dermed er overtagelsen blevet gennemført i dag.

De sidste 18 år har været en utrolig rejse for MyHeritage, og intet af det havde været muligt uden vores fantastiske team og vores trofaste brugere. Vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Samme team… samme mission

Gilad Japhet, grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage, vil fortsætte med at lede vores fantastiske og dedikerede team, som vil fortsætte med at skabe nye og spændende måder for folk at lære om deres oprindelse på. Der er ingen personaleforandringer og ingen ændringer i planerne for vores produkter. Nogle af vores tidligere investorere har forladt os med et smil, og Francisco Partners har erstattet dem.

Siden starten på investeringsfirmaet for over 20 år siden, har Francisco Partners investeret i mere end 300 teknologivirksomheder, hvilket gør det til en af de mest aktive og erfarne investorer i teknologiindustrien. Firmaet investerer i muligheder, hvor dets dybe viden og operationelle ekspertise kan hjælpe virksomheder med at realisere deres fulde potentiale.

Vi tror på, at Francisco Partners er enestående positioneret til at hjælpe os med at fremskynde vores vision for vækst hos MyHeritage, så vi kan fortsætte på vores vej og gøre det vi gør bedst – sætte vores brugere først og give dem livsberigende, og i nogle tilfælde, livsændrende oplevelser. Vi ser frem til hvad fremtiden bringer, når vi træder ind i dette nye kapitel med Francisco Partners.

MyHeritage-rejsen

Siden 2003 har MyHeritage gjort det lettere og mere tilgængeligt at opdage slægtshistorie for millioner af mennesker over hele verden. Vores lidenskab for slægtsforskning og engagement i innovation har styret os gennem årene. MyHeritage bruges i øjeblikket af 85 millioner brugere over hele verden, der samlet har oprettet mere end 72 millioner slægtstræer, og hjemmesiden er tilgængelig på 42 sprog.

MyHeritage har rejst 49 millioner dollars gennem årene i 5 finansieringsrunder, hvoraf den sidste fandt sted i 2012, hvorefter virksomheden blev rentabel. Virksomhedens investorer har inkluderet private investorer Yuval Rakavy og Aviv Raiz, der investerede i virksomheden i 2005 og har fortsat med at støtte det lige siden, samt Accel, Index Ventures og Bessemer Venture Partners. Med deres støtte fremskyndede virksomheden sin vækst og gennemførte 11 strategiske opkøb. Nogle af virksomhedens nuværende investorere vil geninvestere i virksomheden sammen med Francisco Partners, herunder HP Beteiligungs GmbH, Yuval Rakavy, virksomhedens grundlægger og administrerende direktør Gilad Japhet og den uafhængige investor Gigi Levy.

Forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger

Hos MyHeritage er dit privatliv og sikkerheden af dine data vores højeste prioritet. Vi sælger eller licenserer ikke personlige data. Vi vurderer løbende vores procedurer og politikker og søger nye måder at forbedre vores tilgang til privatliv og sikkerhed. Med Francisco Partners styrkes denne forpligtelse yderligere, og brugerne vil drage fordel af forbedringer af rammen omkring virksomhedens privatliv. Som et første skridt i denne strategi opdaterer vi snart vores fortrolighedspolitik, så den inkluderer det utvetydige forbud for virksomheden at licensere eller sælge genetiske data til enhver tredjepart. Disse opdateringer vil være meget unikke blandt slægtsforskning og forbruger-DNA-industrien, og er et bevis på den forpligtelse, som begge virksomheder deler over for privatlivets fred og forbrugere.

Til vores brugere

Fremadrettet forbliver MyHeritage det samme elskede slægtshistoriske firma. Vores mission forbliver uændret, og vi vil fortsætte med at innovere for at gøre slægtshistorien mere fornøjelig og tilgængelig.

Vi glæder os utrolig meget til det næste kapitel i MyHeritages udvikling, og vi er begejstrede for at I vil være en del af rejsen. Francisco Partners’ omfattende ekspertise og ressourcer vil give os mulighed for at skabe endnu større værdi for vores brugere og nå ud til et større publikum, til gavn for millioner af MyHeritage-brugere over hele verden.

Hold dig opdateret med de spændende ting der kommer til at ske fremover!