For Courteney Cox og Matthew Perry er Friends Reunion også en familiereunion

For Courteney Cox og Matthew Perry er Friends Reunion også en familiereunion

Mange fans af den populære serie Friends var vilde med at se, at vennerne Chandler og Monica udviklede sig til et af de mest elskede tv-par nogensinde. Nu, med udgivelsen af Friends: The Reunion, kan disse fans nyde at se dem sammen igen 17 år efter den sidste episode blev sendt. Skuespillerne Courteney Cox og Matthew Perry havde så stor kemi på skærmen, at det ikke er underligt, at deres karakterer var elsket af alle.

Men det viser sig faktisk, at disse venner faktisk altid havde været i familie! Courteney og Matthew er fætre/kusiner i 11. led forskudt en generation!

Denne familieforbindelse blev opdaget af MyHeritages forskningsteam, og historien blev dækket af hundrede af nyhedssider, herunder CNN.

Matthew blev født i Massachusetts af en canadisk journalist og en amerikansk skuespiller og tidligere model. Hans forældre blev skilt, da han var baby, og han voksede op med sin mor i Ottawa, Ontario. Da han blev 15 flyttede han til Los Angeles for at forfølge skuespil og blev berømt for sin elskede rolle som Chandler Bing i Friends.

Courteney er født og opvokset i Alabama. Hendes forældre blev også skilt, da hun var barn. Hun flyttede til Washington D.C. for at studere arkitektur, men fulgte derefter en karriere inden for modellering og skuespil. Hun optrådte i et par populære musikvideoer, film og tv-serier, før hun steg til berømmelse for sin rolle i Friends. Hun havde oprindeligt audition til rollen som Rachel Green, men blev kastet som Monica Geller.

Courteney’s mor er en efterkommer af William Hasborn Haskell III, en søkaptajn fra England født i det tidlige 17. århundrede og hans kone, Ellen Stone. William og Ellen havde flere børn. Courteney’s mor stammer fra deres søn Roger, mens Matthews far er en efterkommer af deres søn William IV. Ellen, Roger og William flyttede til det, der senere blev USA i 1635.

Så det viser sig, at den længe ventede reunion, der blev sendt i sidste uge, ikke kun var et reunion for venner – det var en familiesammenkomst!