Vi har nået endnu en milepæl med Deep Nostalgia™: 80 millioner animationer

Vi har nået endnu en milepæl med Deep Nostalgia™: 80 millioner animationer

Da vi udgav Deep Nostalgia™ i slutningen af februar i år, vidste vi, at vores brugere ville blive tryllebundet – men kunne aldrig have drømt om, at det ville blive så så stor en success som den har været. I dag fejrer vi endnu en utrolig milepæl: 80 millioner animationer er lavet på MyHeritage ved hjælp af Deep Nostalgia™.

Vi lavede videoen nedenfor for at se tilbage på det globale fænomen, som Deep Nostalgia™ er blevet. Animationer blev delt vidt og bredt på tværs af sociale medieplatforme; to topkomikere (Jimmy Kimmel og Stephen Colbert) kommenterede på det i deres shows; berømtheder som Ian McKellin, Mark Hamill, Pee Wee Herman og Jake Tapper tweetede om det; mere end 1.700 nyhedssider rapporterede om det, ligesom mere end 700 tv-segmenter gjorde; og MyHeritage-mobilappen røg til tops i App Store i 22 lande. Se det hele her:

 

Vi ønsker at takke jer, vores brugere, for at prøve det og dele jeres animationer og historier med os og hinanden. Vi kunne ikke have gjort noget af dette uden jer.

Har du ikke prøvet det endnu? Hop om bord! Animer dine gamle familiefotos med Deep Nostalgia™ nu.