MyHeritage erhverver Filae

MyHeritage erhverver Filae

Vi er glade for at kunne annoncere, at MyHeritage har underskrevet aftaler om at erhverve 90,91% af aktiekapitalen og 89,11% af stemmerettighederne for Filae, en førende slægtsforskningstjeneste i Frankrig. Gennem yderligere planlagte trin, stiger MyHeritages andel i Filae senere til 100%.

Flere detaljer kan findes i pressemeddelelsen.

Annonceringen markerer begyndelsen på en ny æra for fransk slægtsforskning, der vil udnytte Filae’s ekspertise i franske historiske optegnelser og MyHeritages banebrydende teknologier og globale rækkevidde. Dette markerer det 12. opkøb af MyHeritage og styrker dets position som den førende slægtshistoriske tjeneste for personer med europæiske rødder. Filae’s eksisterende team, med hjemsted i sit nuværende kontor i Paris, vil blive vedligeholdt og styrket, og virksomheden vil fortsat arbejde uafhængigt.

Om Filae

Virksomheden, som tidligere kendt som NotreFamille.com og Genealogy.com og omdøbt til Filae.com i 2016. blev grundlagt i 1994, og er dedikeret til at gøre slægtsforskning lettere og mere tilgængelig gennem innovative teknologier og eksklusive samlinger af digitaliserede og transskriberede historiske optegnelser fra Frankrig. De underliggende værdier, som brugervenlighed, tilgængelighed og innovation, kombineret med en dyb passion for indhold til slægtsforskning, har tjent som fundamentet for det løbende forhold mellem MyHeritage og Filae. Begge virksomheders grundlæggere så sammenføjningen som det naturlige næste skridt i dette forhold.

Filae-teamet

Filae-teamet

Åbning af nye horisonter for personer med rødder i Frankrig

Som følge af overtagelsen, indlæses de eksklusive historiske samlinger af optegnelser på Filae, der omfatter mere end en milliard optegnelser, i MyHeritage, og gøres tilgængelige for MyHeritage-brugere. Dette skaber nye genealogiske opdagelsesmuligheder for personer over hele verden med franske rødder. MyHeritages ressourcer og teknologier gør Filae i stand til at fremskynde digitaliseringen og indekseringen af ​​yderligere historiske samlinger af optegnelser, som vil blive gjort tilgængelige for brugere af begge platforme. Filae forbliver en fransk virksomhed med base i Paris og vil fortsat operere autonomt. Filae’s grundlægger, Toussaint Roze, vil fortsætte med at styre virksomheden, og dens drift fortsætter som normalt. Omfanget af tjenester til rådighed for nuværende abonnenter på Filae vil forblive uændret, og der vil snart blive introduceret særlige fordele for dets medlemmer.

Fortrolighedsgaranti

MyHeritage har en stærk fortrolighedsramme, der inkluderer en streng forpligtelse til fortrolighed af brugernes data, hvilket gør det unikt blandt de store slægtsforskningsselskaber. Dets privatlivspolitik siger utvetydigt, at MyHeritage aldrig har solgt eller givet licens til personlige data eller genetiske data og aldrig vil gøre det i fremtiden.

En spændende kombination

“Vi forsøgte at fremskynde vores vækst og anerkendte den utrolige mulighed, der stod foran os,” sagde Toussaint Roze, grundlægger og administrerende direktør for Filae. “MyHeritage har en enestående erfaring, teknologisk ekspertise og et fremragende ry, og vi er overbeviste om, at ved at kombinere vores respektive styrker, vil Filae opleve en stor vækst, der vil berige slægtshistoriske ressourcer for alle af fransk afstamning.”

“Som vi gjorde, da vi købte Geni.com for otte år siden, er vores plan at bevare og styrke Filae’s uafhængighed og eksisterende team ,” sagde Gilad Japhet, grundlægger og administrerende direktør for MyHeritage. “Franske slægtsforskere har meget at vinde ved denne kombination, der samler MyHeritages ressourcer, dens kraftfulde matching-teknologier og Filae’s omfattende historiske arkiver og dens ekspertise inden for fransk slægtsforskning. Købet af Filae er et vigtigt skridt for MyHeritage, der bygger på et langvarigt tillidsforhold og gensidig respekt. ”

Takket være dette opkøb, kan MyHeritage-brugere forvente betydelige forbedringer af indholdet på MyHeritage mellem september og december 2021.