Del dine gamle julekort fra familien og få chancen for at vinde!

Del dine gamle julekort fra familien og få chancen for at vinde!

Selv i en tid, hvor håndskrevne breve er blevet et levn fra fortiden, er der én type breve, der stadig er utroligt populære: julekort.

Christina Campbell Dewar (af Edinburgh)’s kortsamling

Christina Campbell Dewar (af Edinburgh)’s kortsamling

Måske er det den varme glød fra juletraditionen, der giver papirkort deres styrke til at holde sig i live. For mange familier har køb, skrivning og afsendelse af julekort været en uadskillelig del af julen i generationer. I sidste halvdel af det 20. århundrede blev det almindeligt at inkludere et familiefoto i julekortene.

Og det bringer os til denne juls fotokonkurrence! Har du et gammelt julekort, modtaget af dine forfædre som bliver ønsket en god jul? Det behøver ikke nødvendigvis at være et kommercielt julekort – måske er det blot et fotografi med en inskription eller et postkort… måske endda en børnetegning. Scan kortet, del det på sociale medier, tag os, og deltag i konkurrencen om at vinde et gratis Komplet abonnement på MyHeritage!

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Scan dit historiske julekort. Sørg for at inkludere begge sider og/eller det indvendige! Hvis kortet indeholder et fotografi, kan du bruge MyHeritage-fotoværktøjerne til at farvelægge, forbedre, reparere eller animere det – men du behøver det ikke.
  • Del billederne af dit julekort på Facebook, Twitter, Instagram eller TikTok, eller send dem til os på stories@myheritage.com. Husk at inkludere et par ord om baggrunden for fototet: Hvem har sendt dette kort til hvem og hvornår? Hvorfor er det vigtigt for dig? Vi elsker en god historie!
  • Når du lægger opslag på sociale medier, skal du huske at tagge MyHeritage og tilføje hashtagget #FamilyHolidayCards

Vinderen vil blive offentliggjort søndag den 26. december 2021.

Held og lykke og god jul!