Black Friday er her!

Black Friday er her!

Årets største tilbud er her! Vores Black Friday DNA-tilbud er startet, hvilket betyder, at det er tid til at købe MyHeritage DNA-sæt til den laveste pris NOGENSINDE. Du finder helt sikkert ikke en anden DNA-test til disse priser! Desuden får du gratis forsendelse ved bestilling af 2 eller flere DNA-sæt.

Køb MyHeritage DNA nu

MyHeritage DNA er Europas førende DNA-test og er betroet af millioner af mennesker over hele verden. Er du nysgerrig efter at vide, hvor din familie kommer fra, eller leder du efter den perfekte julegave? MyHeritage DNA-testen afslører etnisk oprindelse på tværs af 2.114 geografiske regioner og forbinder dig med slægtninge, som du ikke kendte til.

Tilbuddet udløber snart, så skynd dig at bestille MyHeritage DNA-sæt nu til en hidtil uset lav pris!