Tidligt juletilbud på DNA er startet

Tidligt juletilbud på DNA er startet

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt til at få et forspring på dine indkøb og bestille MyHeritage DNA-sæt til dig selv og dine nærmeste. Et MyHeritage DNA-sæt er en unik og meningsfuld gave, og takket være vores tidlige jule-DNA-tilbud kan du købe dem til en ekstremt lav pris! Du får også gratis forsendelse ved bestilling af 2 eller flere sæt.

Bestil MyHeritage DNA-sæt

Utallige mennesker har gjort utrolige familieopdagelser med MyHeritage DNA. Suzy Fraser, en MyHeritage-bruger fra Australien, brugte f.eks. årtier på at lede efter sin biologiske familie og opdagede fire halvsøskende takket være sin DNA-test! Den længe ventede genforening mellem Suzy og tre af hendes søskende, som gentagne gange blev forsinket på grund af pandemien, fandt endelig sted i sidste uge i Thailand. Desværre døde en af Suzys søstre, der også hedder Susie, i en ung alder. Selv om de aldrig fik mulighed for at mødes, er ligheden mellem de to slående. Se den følelsesladede genforening, der blev sendt på 7 News Australia.

Hvorfor bruge timevis på at købe gaver i sidste øjeblik, når du kan få dine indkøb overstået med noget, der tiltaler alle? MyHeritage DNA-testen afslører din oprindelse på tværs af 2.114 geografiske regioner – mere end nogen anden test – og finder slægtninge, som du ikke vidste eksisterede. Giv dine venner og din familie ekstra glæde i denne juletid, og bestil MyHeritage DNA i dag!