MyHeritage DNA: Den perfekte julegave til særlig julepris

Kommentarer.3

Perfect Holiday Gift

Julen er lige rundt om hjørnet, og det er ved at være tid til at planlægge hvilke julegaver der skal købes. At finde den perfekte gave til alle på din liste kan være overvældende, og at undersøge de bedste gaver for hver alder, personlighed eller interesse kan oven i købet være meget tidskrævende. Hvordan kan du finde noget der er meningsfuldt men på samme tid spændende, sjovt og lærerigt, og en gave som er rettidig men som man også kan have glæde af i fremtiden?

Julen er snart her! Få MyHeritage DNA til en unik julepris!

Her kan du læse om hvorfor et MyHeritage DNA-sæt opfylder alle kriterier på din tjekliste og er den perfekte julegave til alle.

En meningsfuld gave:

Det er svært at argumentere for, at der findes noget mere meningsfuldt i livet end familien. MyHeritage DNA hjælper dig med at finde nye familiemedlemmer og slægtninge du aldrig har mødt før, ved at matche dit DNA med andre personers DNA. Vores enorme globale database giver dig mulighed for at finde flere DNA-matches over hele verden end med de fleste andre DNA-test. Kom i kontakt med dine DNA-matches og del information om jeres fælles forfædre og byg jeres slægtstræer sammen ved hjælp af avancerede teknologiske funktioner. Hvem ved, måske vil dine nyopdagede slægtninge komme med til din families julefest næste år!

Perfect Holiday Gift
Opdag nye slægtninge med vores DNA-matching teknologi

Gaven passer til alle:

I modsætning til mange gaver bestemt til en specifikke demografisk gruppe, er DNA-gaven fascinerende for alle uafhængig af køn eller alder. Efter at have taget en MyHeritage DNA-test, får du et etnicitetsestimat baseret på det DNA du har arvet fra dine forfædre. Dette er en fantastisk mulighed for at lære mere om, hvad der gør dig unik ved at udforske de etniciteter og kulturer der er repræsenteret i dit DNA. Etnicitetsestimatet viser dig de geografiske områder dine forfædre stammede fra, ud fra de 42 etniske grupper som vores test er baseret på. Du vil få indsigt i dine forfædres rødder i et animeret og engagerende format, som er sjovt at se på og dele for personer i alle aldre.

Forestil dig at modtage denne personaliserede etnicitetsestimat på det sprog du foretrækker:

Den er tidløs:

Julegave-trends kommer og går, men MyHeritage DNA er en gave som har værdi for resten af dit liv. Selv efter at du har modtaget dit etnicitetsestimat og har fundet ukendte slægtninge ved hjælp af vores DNA-matching-teknologi, vil du fortsætte med at modtage opdateringer om nye DNA-matches i takt med at MyHeritage DNA’s globale database stadig udvider sig. Jo flere af dine familiemedlemmer som tester sig med MyHeritage DNA, jo større er mulighederne for at finde flere slægtninge. Det er endda muligt at du vil være i stand til at opdage DNA fra jeres fælles forfader via vores avancerede kromosombrower! Vores robuste slægtsforskningsplatform er derudover automatisk integreret med dine DNA-resultater, og byder på livslange spændende nye opdagelser af din familiehistorie med adgang til vores voksende database bestående af 9,3 mia. historiske optegnelser.

Perfect holiday Gift
Du vil modtage opdateringer om nye DNA-matches selv efter at du har modtaget dine første resultater

Den er til en rimelig pris:

MyHeritage DNA bliver allerede tilbudt til en særlig julepris, så der er ingen grund til at vente på yderligere tilbud. Denne lave pris kommer ikke til at vare længe , så sørg for at tidlig start på dine juleindkøb og bestil nu. Med MyHeritage DNA vil du give dine kære en virkelig speciel og unik gave, som de vil have glæde af resten af livet. Køb dine sæt i dag for at sikre dig af din gave når frem i god tid før jul!

Få MyHeritage DNA til vores særlige julepris!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

 • Christina Hansen


  29. november 2018

  Jeg ønsker to sæt

  • Ilan


   2. december 2018

   Hej Christina,
   Du kan købe dine DNA-sæt ved at klikke på dette link: http://www.myheritage.dk/dna og trykke på knappen “Bestil nu”.
   Med venlig hilsen,
   Ilan, MyHeritage Danmark

 • Tina Lyder


  30. november 2018

  Julegave og med dansk tekster og tale.