Se højdepunkterne fra RootsTech 2020

Kommentarer.

Vi er netop vendt tilbage fra RootsTech, verdens største og mest populære familiehistoriske konference. Hver dag var også fyldt med muligheder for at lære, dele oplevelser og have det sjovt på samme tid. Her giver vi dig nogle af højdepunkterne fra dette års fantastiske konference i Salt Lake City, som inkluderer nogle af vores nylige annonceringer.

Spændende annonceringer

Om fredagen talte Aaron Godfrey, vores VP for Marketing, til et rum fyldt med ivrige konferencegæster, og delte de seneste spændende nyheder fra MyHeritage. Han introducerede vores nye MyHeritage In Color™ -funktion og inviterede deltagere til at få deres egne gratis farvelagte fotomagneter, fremhævede den vigtige tilføjelse af vores nye kollektion af Byregistre fra USA og annoncerede den helt nye Viftevisning.

MyHeritage Viftevisning i farvetilstand

Han viste rørende videoer af særlige genforeninger af familier, der fandt sted i år takket være MyHeritage, og fortalte at 20.000 sæt er blevet doneret som en del af pro bono DNA Quest-projektet for at hjælpe adopterede med at finde deres biologiske familier. Aaron antydede også nogle fremtidige udviklinger, såsom genetiske grupper, som vil bringe etnicitetestimatet til et helt nyt niveau og vise helt ned til det specifikke sted eller samfund, hvor dine forfædre var fra. Se det fulde klip her.

Senere samme dag fik deltagerne glæden af at deltage i den udsolgte MyHeritage sponsorerede frokost med MyHeritage Grundlægger og administrerende direktør, Gilad Japhet. Gilad talte om lanceringen af vores nye produkter, især In Color™, Viftevisning og Byregistre fra USA, og beskrev, hvad der gør dem ekstraordinære. Gilad hentydede også til nogle spændende nye udviklinger på produkt-køreplanen, og understregede, at MyHeritage konstant innoverer… så hold dig opdateret!

Man kunne mærke på deltagerne i Gilads foredrag, samt store dele af resten af RootsTech, at hans foredrag om de nye MyHeritage-funktionen var noget der bragte stor glæde og spænding. Du kan se den hele Gilads foredrag her.

Ved MyHeritage-standen

Fra det øjeblik expo-hallen åbnede onsdag aften og i løbet af de 4 dage af konferencen varede, havde vi et pakket program med demo-forelæsninger, der kørte hvert 30. minut fra slægtsforskningseksperter og MyHeritage-medarbejdere. Deltagere havde en chance for at lære, stille spørgsmål og få praktiske råd til at forbedre deres forskning.

Geoff Rasmussen speaking at the MyHeritage Booth
Geoff Rasmussen taler på MyHeritage-standen

Folk stod i lange køer udenfor døren til expo-hallen for at prøve vores utroligt populære Virtual Reality Mayflower-oplevelse, som tog konferencegæster tilbage i tiden for at sejle over Atlanterhavet på det legendariske skib.

Der var mange vindere til vores Match & Win-spil – deltagere tweetede og fik nye venner, mens de søgte efter deres matches!

Men de var ikke de eneste vindere. Vores daglige lodtrækninger tiltrak mange mennesker og glædede vinderne!

Vores supportmedarbejdere var på plads til at besvare spørgsmål, og de hjalp med at afklare koncepter og give tip og tricks til brug af MyHeritage til familiehistorisk forskning.

MyHeritage In Color™ magneter

For at fejre lanceringen af vores meget populære nye farvelægningsfunktion, MyHeritage In Color™, gav vi konferencegæsterne muligheden for at farvelægge deres egne sort-hvide fotos, som vi derefter trykte resultaterne af på magneter, så de kunne tage dem hjem og vise dem frem.

Hovedsessioner

De sessioner, der blev tilbudt af MyHeritage, var godt besøgt af gæster som nød godt af de interessante foredrag. Deltagere lærte det grundlæggende om hvordan de kan opbygge deres slægtstræer og om DNA, og i de mere avancerede sessioner dykkede de længere ned i ressourcer til familiehistorisk forskning. Der var også en session, der beskrev MyHeritage pro bono-initiativet Tribal Quest, et projekt til at dokumentere familiehistorier for stammefolk over hele verden.

Daniel Horowitz, Ran Snir and Mike Mansfield deliver a well attended panel session
Daniel Horowitz, Ran Snir og Mike Mansfield ved en velbesøgt panelsession

The Missing Piece

Torsdag aften var der en visning af MyHeritages første dokumentarfilm, The Missing Piece. Selvom et mindre rum var forbeholdt screeningen, indså arrangørerne hurtigt at de skulle flytte begivenheden til et meget større rum, da over 600 mennesker fyldte salen til sidste sæde – der sad endda folk udenfor!

Der var ikke et tørt øje i salen, da gæsterne fulgte historien om to søstre fra Korea, som blev forladt som spædbørn og sendt til forskellige dele af verden til deres adoptivfamilier, men fandt hinanden takket være en MyHeritage DNA-test. Alle tilstedeværende blev endnu mere rørte da søstrene – filmens hovedpersoner – kom ind i salen efter visningen af dokumentarfilmen, og modtog de en stående ovation.

The sisters talk with the audience after the screening
Deltagere var inspirerede og talte med søstrene efter visningen

Opsummering

Sikke en utrolig konference. Vi havde en fantastisk tid, og håber at det samme er tilfældet for alle som deltog!

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage, så bare rolig, det er snart tid til MyHeritage LIVE i Tel Aviv til oktober! Nyd godt af vores særlige Early Bird-rabat. Vi håber at se dig!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.