Anden vinder af vores #ColorBeatsCoronavirusBlues-konkurrence

Kommentarer.

Opslag til vores fotokonkurrence med farvelægning af sort-hvide fotos fortsætter med at strømme ind, og vi kunne ikke være lykkeligere over alle de flotte fotos vi har set. I disse svære tider er det at se ansigterne fra dine forfædre i farver med til at inspirere MyHeritage-brugere overalt i verden til at være positive og fokusere på bedre tider.

Hvis du ikke har prøvet det endnu, er MyHeritage InColor™ – vores populære automatiske farvelægningsværktøj – tilgængelig gratis og til ubegrænset brug i den næste måned for at give de der er isoleret derhjemme, en sjov måde at holde sig beskæftiget. I løbet af måneden vælger vi en ny vinder hver uge fra brugere, som deler deres farvelagte fotos med hashtagget #ColorBeatsCoronavirusBlues. Vinderne får et gratis MyHeritage Komplet abonnement gældene for et år.

Her er nogle af vores favoritter fra den forgangne sidste uge:

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues @myheritage_official

A post shared by Silvia (@silviagallegot) on

View this post on Instagram

Сейчас появилась замечательная возможность придать цвет старым семейным фотографиям. Компания @MyHeritage_official предоставила всем пользователям бесплатный и неограниченный доступ к инструменту MyHeritage In Color™ – технологии автоматического раскрашивания черно-белых фотографий, на протяжении целого месяца (до 22 апреля)! Благодаря этому предложению, мне легко удалось оживить и восстановить наш старый семейный альбом. Прекрасное перевоплощение фотографий в еще более теплые, близкие и родные! Я очень рада этому и благодарна @MyHeritage! #ColorBeatsCoronavirusBlues #семейный_архив #старое_фото #генеалогия #родословная #MyHeritage #сидим_дома

A post shared by Крандач Татьяна (@tasykursk) on

View this post on Instagram

@myheritage_official #colorbeatscoronavirusblues

A post shared by sofia callejas (@sofiacallejasx) on

Denne uges vinder er Pieter-Jan Landsheer-Kock fra Holland. Tillykke! Hvor er det dejligt at se dine forældres bryllupsbillede i farve.

Tak til jer alle for alle de vidunderlige fotos I har delt indtil videre. Vi ser frem til at se flere farvelagte minder i den kommende måned. Del venligst dit foto ved hjælp af hashtagget #ColorBeatsCoronavirusBlues.

Held og lykke!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.