Vis os dine forbedrede og farvelagte fotos for at vinde præmier!

Vis os dine forbedrede og farvelagte fotos for at vinde præmier!

Kommentarer.

MyHeritage Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ er nu tilgængelige til gratis og ubegrænset brug i en hel måned!

For at fejre dette, afholder vi en konkurrence på de sociale medier for dine forbedrede og farvelagte familiefotos. Når tilbuddet slutter den 10. september, vil vi vælge tre heldige vindere til at modtage et gratis MyHeritage Komplet abonnement i et år! Vinderne vil nyde godt af gratis adgang til alt indhold og funktioner på MyHeritage, såsom alle 12,5 milliarder historiske optegnelser, Smart Matches™, Record Matches, Instant Discoveries™ – og selvfølgelig ubegrænset brug af Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ selv efter denne måned med gratis adgang for alle udløber.

Sådan deltager du:

  • Forbedr og farvelæg dine foretrukne familiefotos ved hjælp af Photo Enhancer og MyHeritage In Color™. Vi elsker især historiske fotos med en god historie bag.
  • Læg billedet op på Twitter, Facebook eller Instagram med nogle detaljer om billedet. Brug hashtagget #EnhancedandColorized og tag @MyHeritageDK i dit opslag.
  • Sørg for også at vise det originale billede for at vise transformationen. Eller download billedet som en side-ved-side-sammenligning for at vise originalen og den forbedrede og farvelagte version side om side.

Det er alt!

Hvis vi er virkelig begejstrede for dit opslag, er det muligt at vi vil kontakte dig privat for at få flere oplysninger om historien bag det. Vi vil vise nogle af de bedste fotos frem sammen med vinderne.

Klik her for at se nogle af de fantastiske resultater fra vores succesrige #ColorBeatsCoronavirusBlues-konkurrence.

Held og lykke! Vi glæder os til at se dine fotos.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.