#ColorBeatsCoronavirusBlues eksempler og første vindere

#ColorBeatsCoronavirusBlues eksempler og første vindere

Kommentarer.

I sidste uge annoncerede vi, at vi gjorde MyHeritage InColor™ – vores populære automatiske funktion til at farvelægge fotos – tilgængelig gratis og til ubegrænset brug i den næste måned, for at give dem der er isoleret derhjemme en sjov måde at holde sig beskæftiget. Indtil videre er 5,9 millioner fotos farvelagt siden MyHeritage InColor™ blev udgivet.

Vi udfordrede brugere til at lægge deres farvelagte fotos på sociale medier med hashtagget #ColorBeatsCoronavirusBlues for at deltage i konkurrencen med chancen for at vinde et gratis MyHeritage Komplet abonnement. Brugere over hele verden har entusiastisk taget udfordringen op. De har delt tusindvis af fantastiske fotos, der viser deres forfædre – eller dem selv da de var yngre – i farver. Nedenfor finder du nogle fantastiske eksempler på sort-hvide fotos der blev bragt til live:

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues

A post shared by Diane Binetti (@dianebinetti) on

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues @MyHeritage

A post shared by Kurt Pajbjerg (@kpajbjerg) on

Se de hundredevis af opslag på Twitter og Instagram.

Og nu er det tid til at annoncere denne uges vinder: Diana Aitchison fra Spanien! Tillykke, Diana!

Vi vil gerne takke alle for de vidunderlige fotos I har delt indtil videre, og bede jer om at dele flere ved at bruge hashtagget #ColorBeatsCoronavirusBlues. Vi kan ikke få nok af jeres fotos. Og hvem ved, måske bliver du næste uges heldige vinder.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.