Upload dine DNA-data til MyHeritage og få gratis adgang til alle DNA-funktioner

Upload dine DNA-data til MyHeritage og få gratis adgang til alle DNA-funktioner

Vi er glade for at kunne informere om et helt særligt, tidsbegrænset tilbud, som vi lancerer i denne uge: Fra 1. oktober til 8. oktober 2023 kan du uploade dine DNA-data til MyHeritage og få adgang til alle avancerede DNA-funktioner, herunder enicitetsestimatet, helt gratis og for evigt!

At uploade dit DNA til MyHeritage kan føre til livsforandrende opdagelser. Det førte til, at Loren McDonald fandt sin biologiske familie og modtog et smukt 7-siders brev fra sin biologiske far, som han aldrig havde mulighed for at møde. Få dage efter at have uploadet sit DNA til MyHeritage, opdagede Rhys Williams en halvbror, han aldrig havde kendt til, og lighederne mellem dem er forbløffende. Historier som disse er grunden til, at vi gør, hvad vi gør her på MyHeritage, og vi ønsker at gøre mange flere af dem mulige!

Upload dit DNA-data til MyHeritage nu

Det er meget almindeligt, at folk ønsker at prøve flere DNA-databaser for at få et bredere grundlag for deres forskning. Og for folk, der søger efter familiemedlemmer — for eksempel adopterede, der søger efter deres biologiske forældre — giver “fiskeri i flere søer” de største chancer for at finde svar, men det kan være dyrt at købe flere DNA-sæt. Derfor opkræver vi aldrig betaling for at uploade deres DNA, se deres DNA-matches og kontakte deres DNA-matches. Et engangsgebyr på 236 kr. (eller et abonnement på MyHeritage) er dog normalt påkrævet for at få adgang til de avancerede DNA-funktioner.

I denne uge giver vi afkald på oplåsningsgebyret for nye DNA-filer, der uploades til MyHeritage for første gang. Du kan nu uploade dine DNA-data til MyHeritage og modtage dit etnicitetsestimat, genetiske grupper og adgang til andre avancerede DNA-værktøjer som kromosombrowseren, AutoClusters og Theory of Family Relativity™ — helt gratis! Disse funktioner vil forblive gratis for evigt for de DNA-sæt, du uploader i løbet af denne uge. MyHeritage understøtter DNA-filer fra Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder og 23andMe.

Hvorfor uploade til MyHeritage?

 • Kæmpe global DNA-database med 7,3 millioner personer
 • Etnicitetsrapporter i høj opløsning, der dækker 2.114 geografiske regioner
 • Den bedste tjeneste til europæisk DNA-matchning
 • Innovative værktøjer til at spore dit slægtskab med dine DNA-matches, herunder kromosombrowser, AutoClusters, Theory of Family Relativity™ og meget mere.
 • Fuld kontrol over dit privatliv; kun du kan se de DNA-data, du uploader
 • MyHeritage er det eneste DNA-firma, der har forpligtet sig til aldrig at sælge eller licensere brugernes data til tredjeparter

Hvad er inkluderet i dette særlige tilbud

Hvis du benytter dig af dette tilbud og uploader dine rå DNA-data i denne uge, vil du ud over de basale DNA-funktioner som at modtage, eksportere og kontakte DNA-matches, bruge etiketter til DNA-matches og se fælles slægtsnavne, også få gratis adgang til følgende funktioner, nu og i fremtiden:

 • Etnicitetsestimat og genetiske grupper
 • Kromosombrowser
 • Se slægtstræer og anetavler for dine DNA-matches
 • Fælles DNA-matches
 • Fælles slægtssteder
 • AutoClusters
 • Theory of Family Relativity™

Har du ikke taget en DNA-test endnu? Der er ingen tid som nu! Udnyt den fantastiske kampagne, der er i gang lige nu, og bestil MyHeritage DNA til en superlav pris!

Sådan uploader du dine DNA-data

Se følgende korte video for at lære, hvordan du uploader dine DNA-data til MyHeritage:

Hvad venter du på? Upload dine DNA-data til MyHeritage i dag!

Tags: , ,