MyHeritages mobil-app nu på Google Play

Kommentarer.

Vi er glade for at kunne fortælle at MyHeritages mobil-app nu kan downloades på Google Play!

Hver uge udvælger Google en håndfuld af de bedste nye eller opdaterede Android-apps på Google Play. Vi er stolte over at MyHeritages mobil-app til Android er blevet kåret som en af de bedste apps i mere end 30 lande i denne måned.

Med MyHeritages mobil-app, der er downloaded over fire millioner gange, kan du nemt nyde højdepunkterne i familien, udforske din slægt og gemme opdagelserne, selv når du er væk fra computeren.

Med app’en kan du skabe dit stamtræ og redigere i det; du kan søge i flere milliarder historiske optegnelser og finde og dele billeder og erindringer. App’en understøtter 36 sprog og hjælper familier rundt om i verden med at holde kontakten.

Download MyHeritages app for Android og  iOS og nu (gratis)

Mobil-app’en fås til iPad, iPhone og Android-smartphones og tablets og er optimeret til hver af disse platforme. App’en anvender de nyeste og smarteste teknologier og har en brugervenlig interface der gør det nemt for dig at arbejde på dit stamtræ.

Hvis du ikke allerede har app’en, kan du downloade den nu.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.