Nyhed: Chat-historie for AI Record Finder™

Nyhed:  Chat-historie for AI Record Finder™

For en måned siden lancerede vi AI-rekorden Finder™-funktionen , verdens første søgemaskine til historiske optegnelser baseret på AI-chat. AI Record Finder™ revolutionerer søgninger i historiske arkiver på samme måde, som ChatGPT revolutionerede søgning på internettet. Mange brugere har anmodet om muligheden for at gemme chathistorik til fremtidig brug, og nu er vi glade for at kunne meddele, at vi har tilføjet et nyt Chat-historie panel, der gør det nemt at navigere i dine chats!

Prøv AI Record Finder™, hvis du ikke har gjort det endnu! Prøv AI Record Finder™ nu

Fokus på chathistorik

Chat-historie panelet har forskellige funktioner. Først og fremmest giver det dig mulighed for at genoptage tidligere chats, hvilket betyder, at du kan fokusere din forskning på specifikke personer, arbejde videre på din familie hjemmeside, og derefter fortsætte en chat, hvor du slap. Næste gang du besøger AI Record Finder™, vises Chat-historie panelet automatisk i venstre side af siden.

AI Record Finder™ Chat History

AI Record Finder™ chat historik (klik for at zoome)

Klik på en chat samtale i panelet for at genoptage chatten eller for at gennemgå registreringerne fundet af AI Record Finder™. AI Record Finder™ navngiver automatisk hver ny chat baseret på den person, du ledte efter i den første besked i samtalen.
Vi har også navngivet dine tidligere chats efter samme princip.

Som en del af denne opdatering har vi også gjort det nemmere at starte en ny chat. Vi har tilføjet en knap kaldet “Ny chat” øverst i Chat-historie panelet, så du via et enkelt klik, kan starte en ny chat. Du kan sortere din forskning baseret på hver person og have en chat for hver slægtning, du efterforsker.

Starter en ny chat fra panelet Chathistorik

Start en ny chat fra Chat-historie panelet (klik for zoom ind)

Hvis du vil slette en chat, skal du holde markøren over chattens navn i Chat-historie panelet. Derefter vises et skraldespand ikon. Ved at klikke på ikonet åbnes et pop op-vindue, hvor du bekræfter, at du vil slette chatten. Når en chat er slettet, kan den ikke gendannes.

Sletter en chat fra AI Record Finder™

Slet en chat fra AI Record Finder™

Disse nye forbedringer forenkler brugen og administrationen af dine AI Record Finder™-chats, giver dig mulighed for at få mest muligt ud af denne funktion og hjælper dig med at organisere din forskning. Vi håber, du finder dem nyttige, mens du fortsætter med at gøre nye opdagelser om din familiehistorie. Held og lykke!