Nyhed: Multifotoscanner på MyHeritage-mobilappen

Nyhed: Multifotoscanner på MyHeritage-mobilappen

Der er ikke noget som den dejlige følelse af nostalgi, når man ser på gamle fotos. Vi er glade for at kunne meddele, at vi har gjort det endnu nemmere at scanne familiebilleder ved hjælp af MyHeritage mobil-appen. Vi har for nylig tilføjet en kraftfuld, topmoderne Fotoscanner, der bruger kunstig intelligens (AI) til at indfange hele albumsider med et enkelt tryk. Den nye fotoscanner bruger den samme teknologi, som vi bruger i Reimagine, vores selvstændige app til at bevare og forbedre dine familiefotos som vi udgav sidste år. Brugerne var begejstrede for effektivt at kunne scanne deres elskede fotos og få dem synkroniseret med deres MyHeritage-familieside. Vi er glade for at bringe den samme kraftfulde teknologi til MyHeritage-mobilappen, så du kan bevare dine familiebilleder og forbedre dem med vores pakke af fotofunktioner!

Se videoen nedenfor for at se, hvor nemt det er at scanne og organisere dine fotos med Fotoscanner:

MyHeritage-mobilappen er tilgængelig på iOS og Android. Hvis du ikke allerede bruger MyHeritage-appen, kan du downloade den gratis fra App Store eller Google Play i dag.

Sådan fungerer det

Fotoscanner er en avanceret funktion udviklet af MyHeritages AI-team. Den gør det muligt hurtigt og nemt at scanne hele albumsider eller flere løse fotos med et enkelt tryk. Scanneren bruger derefter banebrydende AI-teknologi til automatisk at registrere de enkelte fotos og beskære dem, hvilket sparer timevis af arbejde, der traditionelt kræves med andre scannere. Scannede fotos gemmes i et dedikeret album på din MyHeritage-familieside.

Adgang til Fotoscanner

Åbn MyHeritage-mobilappen på din enhed. Der vises et banner med en hurtig genvej til at begynde at scanne dine fotos. Du kan trykke på “Scan fotos” på banneret for at begynde at scanne, eller du kan få adgang til Fotoscanner ved at trykke på “Fotos” på startskærmen.

Accessing Photo Scanner from the app home screen

Adgang til fotoscanner fra appens startskærm (klik for at zoome)

Du kan også få adgang til Fotoscanner fra app-menuen ved at trykke på “hamburger”-menuen øverst til venstre på skærmen.

Opening the app menu from the home screen

Åbning af app-menuen fra startskærmen (klik for at zoome)

Tryk på “Fotoscanner” i app-menuen.

Accessing Photo Scanner from the app menu

Adgang til Fotoscanner fra app-menuen (klik for at zoome)

Første gang du bruger Fotoscanner, afspilles en kort vejledning, som giver nogle tips til scanning. For at opnå det bedste resultat skal du placere albummet på en flad overflade, bruge indirekte lys for at undgå blænding og holde telefonen stille, mens du scanner billederne. Du kan scanne flere løse fotos eller hele albumsider på én gang. Billederne beskæres automatisk og gemmes i et nyt album på din familieside. Hvis nogle af billederne er i en anden vinkel, roterer Fotoscanner dem også automatisk for at rette billederne, før de gemmes.

Hver gang du scanner billeder til et nyt album, afspilles en animation, mens billederne scannes og beskæres individuelt. Du kan til enhver tid slå denne animation fra, hvis du vil scanne endnu hurtigere.

Skip the animation for faster scanning

Spring animationen over for hurtigere scanning (klik for at zoome)

Tryk på den runde knap nederst i midten af skærmen for at fortsætte med at scanne flere albumsider eller fotos.

Tap the button to scan more photos

Tryk på knappen for at scanne flere fotos (klik for at zoome)

Nederst til højre på skærmen, øverst til højre for miniaturebilledet, kan du se, hvor mange fotos du har scannet og beskåret indtil nu. Du kan fortsætte med at scanne flere sider eller fotos med det samme; du behøver ikke at vente, til billederne er registreret og beskåret. Fotoregistrering og beskæring sker bag kulisserne, og antallet af behandlede fotos (vist i orange) opdateres automatisk. Tryk på miniaturebilledet når som helst for at se de fotos, du har scannet, eller tryk på “Færdig”.

Tap “Done” when you’re finished

Tryk på “Færdig”, når du er færdig (klik for at zoome)

Når du trykker på “Færdig”, kommer du til et album i appen, som viser de fotos, du lige har scannet. Hvis du vil føje flere fotos til det samme album, skal du trykke på den orange “plus”-knap nederst til højre og derefter vælge “Scan fotos til dette album”.

Album of scanned photos

Album med scannede fotos (klik for at zoome)

Fordelen ved at scanne og gemme dine fotos på MyHeritage er, at du kan bruge vores AI-drevne fotofunktioner til at forbedre deres kvalitet og holde dem organiseret. Du kan også tagge ansigterne i dem, enten flere på én gang ved hjælp af Fototagger, eller individuelt. Tagging af dine fotos beriger dit stamtræ og gør det muligt for dig at søge efter fotos af en bestemt person senere. Hvis du er usikker på datoen for, hvornår et foto blev taget, kan PhotoDater™ give sit bedste bud på, hvornår det blev taget, hvilket kan åbne nye veje i din familiehistoriske forskning. For at bruge fotofunktionerne skal du trykke på et hvilket som helst foto i albummet og vælge den handling, du vil udføre.

You can colorize, enhance, repair, and animate scanned photos

Du kan farvelægge, forbedre, reparere og animere scannede fotos (klik for at zoome)

Pris

Alle kan scanne op til 5 albumsider gratis. Som en del af denne opdatering har vi introduceret et nyt fotoabonnement, der kun gælder for appen, og som omfatter ubegrænset fotoscanning og -lagring. Foto-abonnementet er et årligt abonnement, der koster 49,90 $ om året. Komplet-abonnenter er berettiget til 25 % rabat og kan benytte Foto-abonnementet for kun 37 $. Hvis du tidligere har abonneret på Reimagine-fotoappen, kan du også drage fordel af ubegrænset fotoscanning på MyHeritage.

Prøv Fotoscanneren i dag!

Fotos gør mere end at sætte ansigter på dine forfædres navne. Ved at tilføje fotos beriger du dit stamtræ og forvandler det til et mesterværk. Alle slægtsforskere bør benytte lejligheden til at bevare deres familiefotos, og tilføjelsen af den nye Fotoscanner i MyHeritage-appen gør det lettere at gøre det. Flere forbedringer af MyHeritage-mobilappen er på vej, så hold øje med opdateringer!