Kæmpe opdatering til mobil app’en

Kæmpe opdatering til mobil app’en

Med MyHeritage Mobile App kan du dele familieøjeblikke, opdage og redigere i din familiehistorie, mens du bevarer forbindelsen med folk, du holder af – hvor som helst, når som helst. Vi har lige udgivet en større opdatering til vores mobile app, der byder på opdagelsesmeddelelser i realtid og listevisning, når du får dit stamtræ vist på skærmen.

Hent mobile app’en gratis her.

 

Her er et indblik i nyhederne:

Opdagelser i realtid

Vi har tilføjet Smart Matches i realtid for, at du kan modtage opdagelser i samme øjeblik, du indtaster informationer i dit stamtræ på mobil app’en. Når du opdaterer en profil, som tilhører en person i dit stamtræ, søger vi automatisk efter matches blandt de 34 millioner stamtræer på MyHeritage – og du vil modtage beskeder i app’en.

 

whatsapp-image-2016-10-09-at-1-48-51-pm

 

Se dit slægtstræ med listevisning

Du kan nu få vist personerne i dit slægtstræ på en liste. Listevisning er tilgængelig både i mobil app’en såvel som internetbrowseren på din mobiltelefon. Vi har desuden forbedret vores søgefunktion og sorteringsmuligheder, hvilket gør det nemmere og hurtigere for dig at finde personer i dit stamtræ, når du er på farten.

 

list-view-of-tree

For at aktivere listevisning for dit stamtræ, skal du blot klikke på “træ” på mobil app’ens hovedside.

tree

Klik på listevisningsikonet i øverste højre hjørne af dit stamtræ.

 

list-view-2

Du kan søge efter en person i dit stamtræ for at få personens navn vist på listen. Indtast personens navn, og du vil omgående få forslag. Du kan derefter vælge den specifikke person.

type-name

Klik på et individ som optræder på listen for at åbne hans eller hendes fulde profil.

click-on-person

profile

Opdagelsesikonet til højre for navnet viser antallet af matches, som afventer din opmærksomhed for denne person. Klik på ikonet for at se personens matches.

matches

matches-2-2

 

 

For hver individ kan du vælge i mellem flere forskellige handlinger ved at swipe til venstre på deres navn (iOS), eller hvis du trykker på deres navn i et par sekunder (Android). Søg efter optegnelser for individet, tilføj billeder for ham/hende eller få vedkommende vist i dit stamtræ.

m-ore-actions

 

 

For at ændre sorteringen af listen skal du blot klikke på tragtikonet i øverste højre hjørne.

funnel

 

Du kan vælge at sortere efter fohold, fornavn eller efternavn, hvorefter du klikker på “Anvend” for at gemme dine ændringer.

sorting

 

Du kan vende tilbage til visningen af træet når som helst ved at klikke på træ-ikonet i øverste højre hjørne.

go-back

 

 

Har du endnu ikke app’en, kan du hente den gratis fra Apples App Store eller Google Play.

Rigtig god fornøjelse med opdateringen!

 

 

 

 

 

Kommentarer

E-mail-adressen holdes privat og vises ikke

  • Kasper

    24. november 2016

    PS: Da du har skrevet i et offentligt kommentarfelt her på bloggen, foreslår jeg, at du sletter din kommentar, hvis du ikke ønsker, at din e-mailadresse er synlig for offentligheden.