Fox og venner går på opdagelse i familiehistorien med MyHeritage

Fox og venner går på opdagelse i familiehistorien med MyHeritage

Amerikanske Fox News inviterede fornylig MyHeritage til at deltage i i kanalens morgenshow, Fox & Friends, for at tale om MyHeritage DNA, og vi skulle hjælpe showets værter med at lære mere om deres respektive oprindelser. Yvette Corporon, forfatter til den kommende bog Something Beautiful Happened og MyHeritage-bruger, præsenterede værterne med deres spændende resultater.

Yvette afslørede tre af værternes DNA-etnicitetsresultater, hun leverede slægtsforskningsmateriale og historiske dokumenter, der understøttede vores research-teams arbejde. Alle værter var overrasket over deres DNA.

De tre værters oplevelser kan du se i videoerne nedenfor:

Steve Doocey:

Brian Kilmeade:

Ainsley Earhardt

Yvette fik lov til at deltage eftershowet, hvor hun fortalte lidt mere om MyHeritage DNA:

Alle værterne blev overvældet af de mange informationer om deres familier, de fik takket være MyHeritage DNA. Og seerne var vidner til ægte følelser, folk gennemgår, når de opdager deres familiehistorie.

Her er nogle interessante reaktioner fra følgere på Twitter:

https://twitter.com/CarolynJean116/status/844506238775906308

Det var skønt at kunne præsentere MyHeritage DNA og værdien i genetisk testning som led i forskningen af familiens historie. At lære mere om fortiden hjælper dig med at forstå dine rødder, ligesom du føler dig tættere forbundet med dine forfædre – det kan også være en livsændrende oplevelse.