Kom og deltag i vores en-dags seminar om slægtsforskning

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi vil live streame vores første internationale en-dags seminar om slægtsforskning den 29. oktober 2017 fra kl. 13 – 21 dansk tid. Seminaret vil indeholde præsentationer af eksperter i DNA, jødisk slægtsforskning, generelle forskningsteknikker og teknologitendenser i slægtsforskning.

Foredragene, som bliver holdt på engelsk, vil blive sendt fra vores hovedkvarter, og folk fra hele verden har mulighed for at deltage online. Vi vil være her i løbet af foredragene for at besvare alle dine spørgsmål, og vi håber, at du bliver en del af samtalen.

Klik her for at blive registreret til sendingen.

Vi dækker følgende emner:

Google for Genealogy: Search Tricks to Tease Out Information – Jessica Taylor
How to Pass Your Ancestors’ Legacy to Your Grandchildren – Jessica Taylor
Introduction to the Use of Autosomal DNA Testing – Tim Janzen
Advanced Autosomal DNA Techniques Used in Genetic Genealogy – Tim Janzen
Filling in the In-Between of the Jewish BMD – Rose Feldman
Jewish Family Research Challenges – Garri Regev
Discover Your Family History with MyHeritage’s Unique Technologies – Daniel Horowitz

Vores fordragsholdere inkluderer følgende genealogiske eksperter:

Jessica Taylor
Jessica har siddet som formand for Legacy Tree Genealogists siden 2004, og har hjulpet tusindvis af klienter over hele verden med at opdage mere om deres arv gennem professionel slægtsforskning. Med en bachelorgrad i familiehistorie og slægtsforskning, spansk sprogkundskab, bopæl i Kina og Brasilien, samt en kærlighed til historie og mysterium, giver Jessica en positiv global indsigt til genealogi-branchen.

 

Tim Janzen

Tim er en familiepraktiserende læge hos South Tabor Family Physicians i Portland, Oregon. Han har haft interesse for genealogisk forskning i over 35 år, og har især været involveret i humanitativ genealogisk forskning gennem de seneste 20 år. Tim har en stor interesse for mange områder af genetisk slægtsforskning, især med hensyn til fase- og autosomal DNA-analyse. Tim er en af dem der går forrest når det kommer til undervisning i avanceret genetisk slægtsforskning i Portland, Oregon til den lokale ISOGG gruppe, og har givet mange præsentationer på genealogiske konferencer om genetisk slægtsforskning.

 

Rose Feldman

Rose er kendt på Twitter som JewDataGenGirl, og driver samtidig to andre Twitter-konti for IGRA – @Israelgenealogy og @IGRA_Hebrew, samt IGRAs Facebook-side. Rose har ansvaret for at udvikle nye databaser til Israel Genealogy Research Association (IGRA). Hun har givet forelæsninger på otte International Association of Jewish Genealogical Societies (IAJGS) konferencer siden 2003, på forskellige årlige seminarer i Israels genealogiske samfund, afdelingsmøder hos IGRA og IGS, og på seminarer for Israels Forbund for Arkiv og Information. I løbet af de seneste to år har hun givet foredrag ved Central Zionist Archives seminarer om slægtsforskning.

 

Garri Regev

Garri har lavet slægtsforskning i over 20 år. Hun har holdt foredrag om slægtsforskning for mange grupper, herunder Hadassah, Touro College, Central Zionist Archives, EVA / MINERVA og til IAJGS-konferencer. Garri er i øjeblikket frivillig på Israels museum, ved CZA og NLI Genealogy Center. Hun var præsident for Israels slægtsforening, og for Israels slægtsforskningsforening. Hun var næstformand for IAJGS-konferencen i Jerusalem i 2015 og medformand for programmet. I øjeblikket er Garri bestyrelsesmedlem i LitvakSIG, den primære internetressource for Litauisk-Jødisk (Litvak) slægtsforskning og den verdensomspændende Special Interest Group.

 

Daniel Horowitz

Daniel er vores helt egen ekspert i slægtsforskning hos MyHeritage, og leverer essentielle bidrag til produktudviklingen, kundesupport, offentlige anliggender, sammenkobling med slægtssamfund, bloggere og medier, samtidig med at han holder foredrag og deltager i konferencer over hele verden. Daniel ledede vores oversættelsesafdeling i 8 år, hvor han var med til at øge vores globale support til 42 sprog. Han har dedikeret sit liv til slægtsforskning i over 30 år, og var i 15 år lærer og studievejlederredaktør for familiehistorieprojektet “Searching for My Roots” i Venezuela. I øjeblikket koordinerer han flere crowdsourcing transkriptionsprojekter, og han besidder bestyrelsesposter hos blandt andet Israel Genealogy Research Association (IGRA) og International Association of Jewish Genealogical Societies (IAJGS).

Du kan se og tilmelde dig til hver enkelt foredrag ved at klikke på de nedenstående links. Du kan også tilmelde dig til alle foredragene på én gang ved at klikke her.

Google for Genealogy: Search Tricks to Tease Out Information
How to Pass Your Ancestors’ Legacy to Your Grandchildren
Introduction to the Use of Autosomal DNA Testing
Advanced Autosomal DNA Techniques Used in Genetic Genealogy
Filling in the In-Between of the Jewish BMD
Jewish Family Research Challenges
Discover Your Family History with MyHeritage’s Unique Technologies

Vi ser frem til din tilmelding og deltagelse ved vores en-dags seminar om slægtsforskning! Kom gerne forberedt med spørgsmål, og vær klar til meningsfulde samtaler, der vil hjælpe dig med at fremme din slægtsforskning.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.