Fejring af kroningen: Gratis adgang til 1,1 milliarder optegnelser fra Storbritannien på MyHeritage

Fejring af kroningen: Gratis adgang til 1,1 milliarder optegnelser fra Storbritannien på MyHeritage

Kroningen af en ny monark er altid en mindeværdig begivenhed, og kong Charles III’s tronbestigelse for det britiske kongehus er ingen undtagelse. Mens verden ser denne milepæl med spænding og fanfare, fejrer vi kroningen på ægte MyHeritage-manér og tilbyder gratis adgang til alle 1,1 milliarder historiske optegnelser fra Storbritannien fra 4.-8. maj 2023!

Søg i alle optegnelser fra Storbritannien gratis

Der er ingen bedre tid end nu til at opdage dine britiske rødder og udforske din families unikke plads i historien. MyHeritage’s historiske optegnelser fra Storbritannien består af 635 samlinger, herunder fødsels-, vielses- og dødsoptegnelser, folketællinger, dåbsoptegnelser, testamenter og skifteretsoptegnelser, militæroptegnelser og meget mere. Søg efter dine forfædre, og få værdifuld indsigt i deres liv gennem samlinger som 1911 England & Wales folketælling, England & Wales indeks over testamenter og skifter, 1853-1943, og Storbritannien, dødsindeks, 1980-2022.

Samlingerne spænder over flere århundreders historie og dækker England, Skotland, Wales, Kanaløerne og Isle of Man.

Vi inviterer dig til at benytte dig af dette tidsbegrænsede tilbud og udforske vores britiske kollektioner gratis. Normalt kræves der et Komplet- eller et Data-abonnement for at se disse optegnelser, men i de næste par dage kan du søge og se dem gratis. Du vil blive bedt om at oprette en gratis MyHeritage-konto for at få adgang til de gratis optegnelser.

Søg i alle optegnelser fra Storbritannien gratis

God fornøjelse!