Der er kærlighed i luften: Gratis adgang til alle MyHeritage ægteskabsoptegnelser på valentinsdag!

Kommentarer.

For at fejre valentinsdag, har MyHeritage en særlig gave til alle vores brugere. I en begrænset periode giver vi gratis adgang til kærlighedsrelaterede optegnelser i vores kæmpe historiske arkivsamling. Intet data abonnement er påkrævet, så du kan søge på mange af dine forfædres ægteskabsoptegnelser fra USA, Europa og mange andre områder fra hele verden.

Du har gratis adgang til samlingerne fra nu af indtil midnat den 15. februar.

Hvad kan du finde i disse fantastiske optegnelser? I mange ægteskabsoptegnelser vil du se navne på brud og brudgom, deres fødselsdatoer, alder, bopæl, og deres forældres navne. Fødesteder, arbejde samt religiøse tilhørsforhold kan også være der.  Hvert land og stat har forskellige krav til disse oplysninger, så det kan være anderledes fra optegnelse til optegnelse.

Besøg vores ægteskabsoptegnelser på SuperSearch™ for at få adgang til disse samlinger.

Samlingerne omfatter ægteskabsoptegnelser fra mange amerikanske stater, herunder Illinois, Maine, Texas, Kentucky, Californien, Colorado, Connecticut, Florida, Nevada, Pennsylvania og andre større amerikanske byer, der var indgangsporte for millioner af indvandrere, som f.eks. New York. NYC License Index løber fra 1908-1929 med ægteskaber fra 1950-1995. Boston ægteskaber 1700-1751 og nærliggende Cambridge optegnelser. Andre New England optegnelser omfatter tidlige Connecticut ægteskaber.

Internationalt omfatter nogle spændende samlinger:

Piotrków Trybunalski, Polen ægteskaber, 1808-1870

London vielsesattester, 1521-1869

Skotland ægteskaber, ca. 1650 – ca. 1855

Irland ægteskaber, 1771-1812

Hollandske ægteskaber, 1575-1938

Norge vielser 1660-1926. Andre skandinaviske ægteskabsregistre omfatter Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Og for Australien: Vielsesindeks for Victoria, 1837-1942, og Australien ægteskaber, 1810-1980.

For personer med latinske rødder, er det værd at kigge på optegnelserne fra Mexico (1570-1950), Uruguay, Paraguay, Ecuador, Colombia, Bolivia, Chile, Peru, Brasilien, Argentina, Honduras og Panama. Caribien ,1591-1905. er repræsenteret af Barbados.

Nyd din søgning!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.