Udforsk gratis danske optegnelser til Grundlovsdag

Udforsk gratis danske optegnelser til Grundlovsdag

Grundlovsdag er en fantastisk anledning til at fejre dine danske rødder og dykke ned i historiske optegnelser om dine forfædre. Hos MyHeritage er vi stolte af at kunne tilbyde adgang til 125 millioner historiske optegnelser fra Danmark, og i anledning af Grundlovsdag gør vi disse optegnelser tilgængelige helt gratis i en begrænset periode fra 4. til 9. juni 2024.

Udforsk dine danske rødder gratis

MyHeritage er hjemsted for mange vigtige historiske samlinger, herunder kirkebøger fra 1500-tallet og danske folketællinger fra 1787 til 1940. Uanset hvor mange generationer din familie har boet i Danmark, er der stor sandsynlighed for, at du finder vigtig information om din familie blandt MyHeritage’s danske optegnelser.

Hvad du kan finde

  • Kirkebøger: Spor dine forfædres fødsler, vielser og dødsfald tilbage til 1500-tallet.
  • Folketællinger: Få et detaljeret billede af din families liv gennem danske folketællinger fra 1787 til 1940.

Bemærk, at selvom fulde avisoptegnelser på OldNews.com ikke er inkluderet i denne gratis kampagne, vil du kunne se tekstuddrag fra disse optegnelser gratis på MyHeritage.

Glædelig Grundlovsdag!

Vi håber, du vil nyde at udforske dine danske rødder og opdage spændende historier om dine forfædre. Grundlovsdag er en tid til at fejre frihed, demokrati og vores fælles arv.
Nyd det, MyHeritage-teamet

Udforsk danske optegnelser gratis på MyHeritage