Nye historiske optegnelser tilføjet i oktober 2019

Kommentarer.

18,6 millioner nye historiske optegnelser er blevet tilføjet i oktober 2019 fra syv nye samlinger fra hele verden, inklusiv Danmark, Australien, Spanien, det tidligere Sovjetunionen, Letland, USA, og Tyskland.

Her er en komplet oversigt over disse nye optegnelsessamlinger:

SamlingBeskrivelse Antal optegnelserEksklusiv for MyHeritageLink til søgning
Danmark, København begravelser, 1860-1912
Et indeks over begravelsesoptegnelser fra København mellem 1860 og 1912.
255.733 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
Australske dødsannoncer, 1860-2019
Et indeks til dødsmeddelelser i hele Australien for 1860-2019.7.060.362 nye optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
Spanien, Bilbao stift, katolske sogneoptegnelser, 1501-1900
Et indeks til dåb-, vielses- og dødsoptegnelser for det romersk-katolske stift i Bilbao mellem 1501 og 1900.4.966.780 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
Sovjetunionen, soldatermindesmærker, 1915-1950Et indeks til soldater fra Sovjetunionen som døde eller blev meldt savnet i krige mellem 1915 og 1950.4.553.650 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
Letland, liste over interne pasindehavere fra Riga, 1918-1940
Et indeks til pasindehavere mellem 1918 og 1940.890.811 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
USA indeks over gravstene, 1900-2018
Et indeks til gravstene fra mere end 25 kirkegårde i USA mellem 1900 og 2018.601.986 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu
Tyskland, Emigranter fra det sydvestlige Tyskland, 1736-1963 Et indeks over emigranter der rejste fra det sydvestlige Tyskland mellem 1736 og 1963.285.158 optegnelserIkke eksklusivSøg i samlingen nu

Danmark, København begravelser, 1860-1912

Denne samling med 255.733 optegnelser er et indeks over begravelsesoptegnelser fra København, Danmark. Optegnelserne oplister typisk navn på afdøde, dødsdagen og begravelsessted. I nogle tilfælde kan den afdødes alder, beskæftigelse og årsag til død, også være noteret.

Begravelser fandt som regel sted inden for nogle få dage. Begravelser i Danmark blev noteret i kirkebogen i det sogn, hvor begravelsen blev foretaget. Originale begravelsesoptegnelser er blevet digitaliseret og gjort søgbare af Københavns Stadsarkiv

Søg i Danmark, København begravelser, 1860-1912

Australske dødsannoncer, 1860-2019

Denne gratis samling indeholder over 7 millioner dødsannoncer, begravelsesannoncer og nekrologer fra forskellige kilder i Australien. Disse annoncer dækker primært 1900-2019 med kun enkelte annoncer for de sidste 50 år. Samlingen er helt gratis at søge i, se og tilføje til dit slægtstræ.

Søg i Australske dødsannoncer, 1860-2019

Spanien, Bilbao stift, katolske sogneoptegnelser, 1501-1900

Denne samling med over 4,9 millioner optegnelser består af dåbs-, vielses- og døds-optegnelser fra det romersk katolske stift i Bilbao. Hovedparten af optegnelserne refererer til den historiske region Biscay, Spanien i Baskerland, samt en mindre part fra Cantabria

Dåbsoptegnelser indeholder følgende søgbare oplysninger: fornavn, barnets og forældrenes primære og sekundære efternavn, dato og sted. For vielser: fornavn, brudens og brudgommens primære og sekundære efternavn, dato og sted. For dødsoptegnelser: fornavn, den afdødes primære og sekundære efternavn, dato og sted. Sogn er også tilgængelig for de fleste optegnelser.

Søg i Spanien, Bilbao stift, katolske sogneoptegnelser, 1501-1900

Sovjetunionen, soldatermindesmærker, 1915-1950

De 4,5 millioner optegnelser i denne samling giver detaljer på soldater fra Sovjetunionen som døde eller blev meldt savnet i krige fra starten til midt i det 20.århundrede. Information fra disse optegnelser kan inkludere: navn, fødeår og -sted, rang og dato og sted for hvor soldaten døde eller blev meldt savnet.

Disse optegnelser kan også indeholde tjenestested, årsag til fratrædelse og hospitalsophold. De fleste af oplysningerne i denne samling er på russisk. MyHeritage giver mulighed for at søge i denne samling på ét sprog og modtage resultater på et andet ved hjælp af sin unikke Global Name Translation™-teknologi. Teknologien oversætter automatisk fornavne og efternavne til sproget forespørgslen blev lavet på. For eksempel vil en søgning efter Alessandro (Alexander på italiensk) også finde “Саша”, den russiske form for Sasha – et populært kaldenavn for Alexander – med dens tilsvarende oversættelse til sprog for din søgning.

Søg i Sovjetunionen, soldatermindesmærker, 1915-1950

Letland, liste over interne pasindehavere fra Riga, 1918-1940

I mellemkrigstiden skulle hver person over 15 år have et internt pas som I.D.-bevis. Denne database med 890.811 optegnelser inkluderer indbyggere i Riga og kan indeholde efternavn, fornavn, fars navn, fødselsdato, fødselssted og pasindehaverens oprindelsessted. Ligesom Australske dødsannoncer-samlingen er denne samling helt gratis til at søge i, se og tilføje til dit slægtstræ.

Mange af de interne pasfiler indeholder billeder samt alle adresser som personen boede på mens passet var gyldigt, inklusive dem uden for Riga. Hver gang passets gyldighed udløb, skulle passet returneres til regeringen. Det vides ikke hvor mange der faktisk returnerede deres pas til regeringen, så denne samling er ikke en fuldstændig repræsentation af alle personer som boede i Riga i denne periode.

Søg i Letland, liste over interne pasindehavere fra Riga, 1918-1940

USA indeks over gravstene, 1900-2018

Denne samling inkluderer optegnelser fra mere end 25 kirkegårde i USA.

Optegnelserne inkluderer inskriptioner fra gravsten og begravelsesoptegnelser. I disse optegnelser kan du finde informationer som f.eks. den afdødes navn, dato for fødsel og død, dato og sted for begravelse. Kirkegårdsoptegnelser er specielt nyttige til identifikation af forfædre som ikke blev opført i andre optegnelser, f.eks. børn som døde unge eller kvinder.

Søg i USA indeks over gravstene, 1900-2018

Tyskland, Emigranter fra det sydvestlige Tyskland, 1736-1963

Denne samling med 285.158 optegnelser er et indeks over emigranter der rejste fra det sydvestlige Tyskland hovedsagelig mellem 1736 og 1963. Optegnelserne kan indeholde følgende søgbare informationer: for- og efternavn, fødselsdato, tidspunkt og amtet for emigreringen, samt for- og efternavn på slægtninge. Følgende informationer kan også vises: titel, kaldenavn, tidligere bopæl, distrikt, destination samt yderligere information om personens familie.

Emigration fra Tyskland fandt sted over flere omgange, og blev udløst af aktuelle begivenheder såsom julirevolutionen i 1830, martsrevolutionen 1848, grundlæggelsen af det tyske rige i 1870’erne, første verdenskrig og andre vigtige begivenheder. Størstedelen af optegnelserne fra denne samling er fra midten af 1750’erne til begyndelsen af 1900-tallet.

Søg i Tyskland, Emigranter fra det sydvestlige Tyskland, 1736-1963

Opsummering

Vi håber du vil få glæde af at søge i disse nye samlinger, som nu er tilgængelige på MyHeritage SuperSearch™. Det er altid gratis at søge i disse optegnelser, og du kan også helt gratis se og gemme optegnelser til dit slægtstræ fra Australien dødsannoncer og Letland, liste over interne pasindehavere fra Riga. For at få adgang til Record Matches eller for at se eller gemme optegnelser fra de andre samlinger, skal du have et Data- eller Komplet abonnement.

Vores Record Matching-teknologi vil automatisk gvie dig besked, hvis nogen af disse optegnelser nævner et medlem af dit slægtstræ. Du kan derefter gennemgå optegnelsen og beslutte dig for om du vil tilføje de nye informationer til dit træ. Lær mere om Record Matches på MyHeritage Education!

Har du opdaget en skat i en af disse nye samlinger? Fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.