Opdatering til Relaterede optegnelser på MyHeritage

Kommentarer.

Vi har for nylig opdateret Relaterede optegnelser i SuperSearch™ for at sikre, at du ikke går glip af vigtige historiske optegnelser, der kan føre dig til nye opdagelser.

Relaterede optegnelser, tidligere kendt som Record Detective™, viser yderligere optegnelser eller slægtstræprofiler, der muligvis hører til den person eller de personer som er vist i den historiske optegnelse du i øjeblikket ser på. Teknologien skanner optegnelsen du har opdaget i SuperSearch™, og matcher den med hele vores database på over 10,2 milliarder historiske optegnelser og slægtstræprofiler for at finde relaterede optegnelser. For eksempel kan en fødselsattest føre til en avisartikel om brylluppet med den samme person, hvor du kunne lære om nye familiemedlemmer som du ikke kendte til.

For at gøre Relaterede optegnelser mere praktisk og sikre at du ikke går glip af dem, viser vi dem nu i et praktisk panel til højre for optegnelsen i stedet for under den. Relaterede optegnelser genereres af MyHeritages record-to-record match-teknologi, og vi har netop beregnet disse matches igen og tilføjet yderligere hundreder af millioner Relaterede optegnelser. Dette åbner døren for mange nye og spændende opdagelser.

Her er nogle eksempler på hvordan Relaterede optegnelser:

    1. En canadisk folketælling fra 1921 for Michael Margolick fører til yderligere 9 historiske optegnelser.
      Med 6 separate optegnelser fra samlingen Ellis Island- og andre New York-passagerlister, 1820-1957, kan vi se, at Michael, en fabrikant og forretningsmand, rejste en del fra 1927-1932. En af passagerlisterne viser, at Michael og hans kone Helen rejste fra Montreal til USA i 1932 på skibet Columbus.
      2. En vielsesoptegnelse for Frederick J. Blanchard & Gertrude H. Blanchard i Massachusetts, Vielser, 1841-1915 henviser til yderligere 4 optegnelser, heriblandt 3 amerikanske folketællinger fra 1920, 1930 og 1940.

      I folketællingen fra 1920 lærer vi om Fredericks og Gertrudes to børn, Charles og Ruth, og om hans job i en skobutik. Han betjente sandsynligvis en række forskellige maskiner for at gøre sko og sko-dele færdige.

      I folketællingen fra 1930 kan vi se, at sønnen Charles sandsynligvis er flyttet ud og ikke længere bor sammen med familien, og som 55-årig er Frederick nu en skolepedel.
      I folketællingen fra 1940 er begge deres børn flyttet ud, og Frederick arbejder stadig som pedel i en offentlig skole.

3. En MyHeritage slægtstræsoptegnelse for Marie Travis fører til hele 24 ekstra optegnelser om hende og hendes familiemedlemmer!


Nogle af højdepunkterne inkluderer hendes forældres vielsesoptegnelse fra 1895 i Fulton, Illinois. En anden er en indkaldelses-optegnelse fra 1. verdenskrig for hendes bror Rolland H Reeder i samlingen USA’s indkaldelsesregistreringer fra 1. verdenskrig. I den optegnelse kan du se nogle interessante oplysninger om hans beskæftigelse, fysiske egenskaber med mere.

Pris

For at se Relaterede optegnelser kræves der et Data-abonnement eller Komplet-abonnement på MyHeritage. Nogle optegnelser kommer fra gratis samlinger (f.eks. BillionGraves-samlingen af gravsten) og kan ses uden et abonnement, men størstedelen er ikke gratis. Læs mere om vores forskellige abonnementstyper her.

Konklusion

Med tilføjelsen af nye matches og den forbedrede brugergrænseflade, er dine chancer for at finde nye Relaterede optegnelser markant forbedret. Vi håber, at du vil lave nye spændende opdagelser og få ny viden om din familiehistorie.

Hold øje med dem i højre side af hver optegnelse i SuperSearch™.

Vi vil fortsætte med at innovere og udvikle nye teknologier, men vi arbejder også på at forbedre eksisterende funktioner for at gøre din forskning i familiehistorien mere spændende og givende.

God fornøjelse og fortæl os gerne hvilke opdagelser du laver!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.