Opdag dine forfædres rolle i historien med gratis optegnelser fra militæret

Opdag dine forfædres rolle i historien med gratis optegnelser fra militæret

For at ære minderne om de helte, der har kæmpet for at beskytte deres familier og deres hjem, tilbyder MyHeritage dig den unikke mulighed for at lære mere om de personer i din familie, der kæmpede for deres land.

Indtil den 26. maj vil hele vores samling af optegnelser fra militæret være tilgængelig helt gratis.

Søg i hele samlingen af MyHeritages optegnelser fra militæret her

Vores samling inkluderer indkladelses-, verve- og tjenestejournaler, pensionsregistre og andre militære dokumenter fra hele verden, der går tilbage til den amerikanske revolutionskrig i slutningen af det 18. århundrede.

Gennem militærjournaler kan du lære om den rolle, dine forfædre havde i historien. Disse dokumenter kan indeholde oplysninger om, hvor din forfader tjente, hvilken rang de steg til og hvad de lavede under deres tjeneste. Optegnelser fra militæret er også unikke, idet de kan indeholde oplysninger om din forfædres udseende og fysik – for eksempel deres højde, øjenfarve og hårfarve.

MyHeritage’s samling af optegnelser fra militæret er normalt kun tilgængelig for brugere med et betalt MyHeritage-abonnement. Men indtil den 26. maj vil alle brugere være i stand til helt gratis at søge i dem, se dem og udtrække oplysninger fra dem for at føje til deres slægtstræer.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opdage nye oplysninger om de militære helte i din familie! Søg i MyHeritages samling fra militæret i dag.