MyHeritage Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ er nu gratis i en hel måned!

MyHeritage Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ er nu gratis i en hel måned!

Fra i dag giver vi gratis adgang til begge vores populære fotoværktøjer – MyHeritage Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ – i en hel måned indtil 10. september 2020.

Dette er en fortsættelse på vores tradition med at give tilbage til samfundet. Med så mange mennesker, der fortsat tilbringer meget af deres tid derhjemme, giver vi alle en sjov måde at få tiden til at gå og slægtsforske på!

Ved at bruge disse værktøjer kan du lære dine forfædre at kende på en helt ny måde. Dine gamle, falmede, sort-hvide familiefotos blive bragt til live i flotte farver og i skarpt fokus – hvilket næsten får dem til at se ud som om de blev taget i går. Vi har modtaget fantastiske følelsesladede reaktioner fra brugere, der var i stand til at se deres slægtninge tydeligt for første gang takket være vores fotoværktøjer. Disse revolutionerende teknologier gør MyHeritage til den bedste platform for at nyde godt af genealogiske fotografier.

Normalt kan Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ bruges af brugere som ikke har abonnementer på op til 10 fotos hver, mens brugere med et Komplet abonnement nyder godt at ubegrænset brug. Men nu vil alle brugere i en hel måned, være i stand til at nyde godt af gratis og ubegrænset adgang til disse utrolige funktioner. Du kan nu gratis forbedre og farvelægge så mange fotos som du vil.

Nu er det tid til at finde dine gamle familiealbum frem. Du kan bruge MyHeritages mobilapps indbyggede fotoscanner til at digitalisere og uploade dem, og begynde at lære dine forfædre at kende, som du aldrig har set dem før, eller give nyt liv til dine dyrebare fotos af din familie. Tag for eksempel Terry Reynolds: denne mangeårige slægtsforsker fra Storbritannien udnyttede vores tidligere In Color™ -kampagne til at farvelægge et helt bryllupsalbum og gav det som gave til sine forældre til deres 65-års bryllupsdag. Hans forældre sagde, at det var den bedste gave de nogensinde havde modtaget – inklusivt det brev, de modtog fra dronningen!

Here are some recent examples of enhanced and colorized photos that have been shared on social media:

https://twitter.com/coffeechurchrec/status/1293164416301699072

https://twitter.com/TomMartellone/status/1279469185244987398

https://twitter.com/JonnaMayberry/status/1278759121911758848

Brug Photo Enhancer og MyHeritage In Color™ på så mange fotos som du har lyst til. Du er velkommen til at dele resultaterne med din familie og venner på sociale medier. Vi er sikre på, at de vil elske at se dem.

Uanset om du har mere fritid end normalt, eller blot vil udnytte denne fantastiske mulighed, håber vi, at du vil nyde godt af vores værktøjer.

Brug MyHeritage Photo Enhancer

Brug MyHeritage In Color™

Pas godt på dig selv og dit helbred,
Dine venner på MyHeritage