Fejring af et krondiamantbryllup med MyHeritage In Color™

Fejring af et krondiamantbryllup med MyHeritage In Color™

Kommentarer.

MyHeritage-brugere fra hele verden har fortalt os hvor meget de, især i disse hårde tider, sætter pris på MyHeritage In Color™, vores automatiske værktøj til farvelægning af sort-hvide fotos. En sådan bruger, Terry Reynolds fra Storbritannien, udnyttede fuldt ud vores nylige MyHeritage In Color™ -kampagne til at overraske sin familie med en gave de aldrig kommer til at glemme.

Terry er en erfaren slægtsforsker. Han har sporet den direkte linje af sin afstamning tilbage til en Thomas Reynold fra 1575, fra et sted kaldet Altcar (tæt på Liverpool) St. Chads-kirken, der blev bygget i det 11. århundrede – kun 11 kilometer fra hvor han bor i dag!

Efter at have brugt næsten al sin tid med MyHeritage In Color™, indså Terry, at han ved hjælp af denne teknologi ville være i stand til at skabe en unik gave til sine forældre og svigerforældre. Ved at uploade hvert billede for sig, farvelagde han sin forældres og svigerforældres bryllupsalbum. Derefter fik han alle fotos udskrevet i farver og oprettede nye bryllupsalbum i farve til begge sæt af forældre!

”Resultaterne var spektakulære,” siger Terry. ”Det fik dem alle til at græde af glæde over at se disse fotos i farver efter alle disse år!”

Terrys svigerforældre, Leslie Hall og Anne Sharrock, ved deres bryllup
Terrys svigermor, Anne Hall, med sine brudepiger på sin bryllupsdag

Terrys forældre er 87 og 85 år gamle og har i 13 uger været i selvisolering i deres hjem i Storbritannien, da de anses for at være i højrisiko og sårbare. Terry måtte efterlade albummet han lavede til dem i deres bil i indkørslen, hvorfra de senere kunne hente det. De var ellevilde over gaven, som især var meningsfuld, da hans forældre netop havde fejret deres 65. bryllupsdag, også kaldt krondiamantbryllup, den 2. april i år.

”Min mor og far havde netop fejret deres 65-års bryllupsdag, og jeg præsenterede dette for dem som deres gave fra mig og min kone,” siger Terry. ”De sagde, at albummet var den bedste gave, de nogensinde havde modtaget – inklusive det brev, de modtog fra dronningen!”

Terrys forældre, James William Reynolds og Kathleen Flood, ved deres bryllup
Terrys far, James William Reynolds IV, og hans bror, Donald, ved sit bryllup

Terry har også brugt det automatiske værktøj til at farvelægge mange andre monumentale familiefotos, såsom dette af hans bedstefar, James William Reynolds III. James kæmpede i løbet af hele Første Verdenskrig, både ved Somme og Passchendaele.

Terrys bedstefar, James William Reynolds, i 1917 (Seaforth Highlanders)

Terry har modtaget fantastiske resultater fra farvelægningen af sine fotos og kan ikke prise MyHeritage In Color™ nok. Vi er glade for at se, at funktionen giver vores brugere og deres familier så meget glæde – især når de i løbet af disse vanskelige tider er tvunget til at tilbringe tid væk fra hinanden. Vi ønsker Terrys forældre mange flere glade år sammen!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.