MyHeritage Photo Enhancer går viralt: Én million fotos er allerede forbedret!

Kommentarer.

Hos MyHeritage er vores passion at hjælpe folk med at føle en forbindelse til deres slægtshistorie. Tidligere i år introducerede vi MyHeritage In Color™, en banebrydende ny teknologi som bringer dine gamle familiefotos til live gennem farvelægning. Den 12. juni tog vi endnu et skridt videre ved at introducere den revolutionerende MyHeritage Photo Enhancer: et værktøj, der forbedrer fotos ved at få slørede ansigter til at komme i skarpt fokus. Når de kombineres, kan MyHeritage In Color ™ og MyHeritage Photo Enhancer vise dine forfædre, som du aldrig har set dem før.

Endnu en gang har responsen været fantastisk. På blot halvanden uge er en million fotos forbedret ved hjælp af det nye Photo Enhancer-værktøj. Brugere har skrevet hvor dybt bevægede det har været, at se krystalklare fotos af familiemedlemmer, som de kun kendte i kort tid – eller måske aldrig havde mødt. Nogle fældede en tårer over at se deres forfædre så klart og realistisk. En professionel fotograf udtrykte sin forundring over hvor godt værktøjet fungerer. En slægtsforskningsekspert opdagede, at værktøjet også kan forbedre kvaliteten af scannede dokumenter og gøre dem lettere at læse!

Nedenfor er nogle af de reaktionerne til Photo Enhancer, som vi har modtaget:

På MyHeritage-bloggen:

“Dette er utrolig!” skriver Carol Woods i kommentarfeltet på MyHeritage-bloggen.

”I dag uploadede jeg en af mine bedsteforældre, og farvelagde det derefter,” kommenterer en anden bruger, Kate. ”Da jeg forbedrede det og derefter udvidede den, var jeg tæt på at græde – jeg havde endelig mødt bedstemor og bedstefar som et ungt par. Forbedringen gjorde et rigtig godt stykke arbejde på et ikke så godt ~100 år gammelt foto; deres øjne kiggede ind i mine øjne; Jeg kunne se Gran’s lyseblå øjenfarve, og hvor meget min far lignede hans mor… Bedstefar døde, da jeg var 2 år gammel, så jeg kan ikke huske ham, men jeg kan nu se, hvor meget han kunne lide fars 2 brødre var, og hvilken blid mand han var… Appen har gjort det muligt for mig at ‘kende’ mine bedsteforældre på en måde, som jeg ellers ikke kunne have. Tak, MyHeritage. ”

På Facebook

På Twitter

Slægtsforsknings-bloggere

”Så jeg sidder her tidligt om morgenen, solen er lige stået op over Lake Michigan, og jeg fik endelig tid til at se på den nye MyHeritage Photo Enhancer. Og jeg prøver ikke at græde,” skriver Thomas MacEntee fra High-Definition Genealogy. ”Billedet .. er en af mine dyrebare ejendele.

Jeg er simpelthen FORBLØFFET over, hvordan jeg nu virkelig kan se, hvordan min mor så ud da hun var 8 år gammel.

Detaljerne er fantastiske, især når det nye forbedringsværktøj bruges sammen med den nye MyHeritage In Color™ -funktion! ”

Thomas besluttede også at prøve MyHeritage Photo Enhancer på en anden måde til at hjælpe sin slægtsforskning:

”For nylig besluttede jeg mig for at bruge den nye MyHeritage Photo Enhancer til at se, om det ville gøre en scannet optegnelser lettere at læse… og det gjorde det! Billedet ikke en smuk scanning…

Jeg har stødt på nogle virkelig dårlige scanninger for nylig, og jeg leder altid efter måder at forbedre deres kvalitet til forskningsformål. Jeg tænkte, ‘Hvad hvis jeg brugte den nye MyHeritage Photo Enhancer?’ Og her er resultatet.

Detaljerne er fantastiske, og det er meget lettere at læse.”

Efter sit forslag, skrev en MyHeritage-bruger til Thomas om hvor nyttig Photo Enhancer er for hende:

“Dette er en endnu en “wow”-funktion fra MyHeritage,” skriver James Tanner i Genealogy’s Star. ”Det eneste jeg kan sige er, at det fungerer på mange fotos, og resultaterne er fantastiske… Det er svært at tro på hvilken forskel det gør. Jeg har noget af den avancerede fotoredigeringssoftware der er tilgængelig i øjeblikket, men jeg troede aldrig, at jeg kunne ‘rette’ et foto som var ude af fokus.”

Lisa Louise Cooke fra Genealogy Gems skriver ”Nå, de har gjort det igen! På hælene på det vidunderlige farvelægningsværktøj har MyHeritage lanceret Photo Enhancer. På få sekunder skærpes slørede fotos. Jeg har brugt det (fotoet nedenfor), og jeg synes det er endnu mere spændende end farvelægning af fotos!”

Konklusion

Photo Enhancer sammen med MyHeritage In Color™ gør MyHeritage til den bedste platform til at uploade, forbedre og dele historiske fotos. Det giver dig mulighed for at se dine forfædre i et helt nyt lys: klarere, skarpere og mere realistisk end nogensinde før.

Prøv det og fortæl os hvad du synes om det!

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.