MyHeritage udgiver to franske historiske samlinger: Nord civile fødsler og dødsfald

MyHeritage udgiver to franske historiske samlinger: Nord civile fødsler og dødsfald

Kommentarer.

Vi er glade for at kunne annoncere udgivelsen af to vigtige samlinger fra det franske departement Nord: Nord civile fødsler, 1820-1915 og Nord civile dødsfald, 1820-1935. Samlingerne består tilsammen af 13,7 millioner historiske optegnelser og har et detaljeret søgbart indeks, der kun er tilgængeligt på MyHeritage.

Den Franske Republik begyndte at indsamle civile vitale optegnelser i 1792, samme år som den nye republik blev erklæret. I August 2019 udgav vi Frankrig, Nord civile ægteskaber, 1792-1937, en samling af 5,4 millioner ægteskabsoptegnelser. Vores to nyeste samlinger, Nord civile fødsler, 1820-1915 og Nord civile dødsfald, 1820-1935 færdiggør vores sæt af vitale optegnelser fra Nord i løbet af denne periode i Frankrigs historie, og tilsammen udgør de 19,1 millioner optegnelser. Hvis du har familie fra departement Nord, det mest folkerige departement i Frankrig, vil disse samlinger helt sikkert give dig et væld af oplysninger om dine franske forfædre.

Her er flere informationer om hver af de nye Nord-samlinger.

Frankrig, Nord civile fødsler, 1820–1915

Denne samling af 6,7 millioner optegnelser består af civile fødsler i Nord fra 1820 til 1915. Mens andre sider kan have lignende data, der viser barnets navn og begivenhedsdatoen, inkluderer MyHeritage-samlingen helt unikt også fødestedet, samt navnene på begge forældre, inklusive mors pigenavn.

Fødsler blev normalt registreret af barnets far et par dage efter barnets fødsel. Hvis faderen var fraværende, registrerede en slægtning eller ven typisk fødslen i stedet for faderen. Noter i marginen kan findes, hvis der blev foretaget en korrektion for et illegitimt barn. Hvis et barn døde ved fødslen, kan du kun finde dem i dødsregistrene i stedet for i fødselsregistrene.

Søg i Frankrig, Nord civile fødsler, 1820-1915

Frankrig, Nord civile dødsfald, 1820-1935

Denne samling på 6,9 millioner optegnelser består af civile dødsfald fra det franske departement Nord fra 1820 til 1935. Ligesom Nord civile fødsler, 1820-1915, indeholder MyHeritage-indekset for Nord civile dødsfald, 1820-1935 yderligere informationer, der ikke findes i andre indekser. Ud over den afdødes navn og dødsdato inkluderer samlingen fødselsdato, fødested og navnene på forældrene og ægtefællen, når det er relevant.

Dødsfald blev normalt registreret inden for en dag eller to fra døden indtraf i den samme landsby eller by, hvor personen døde. Disse optegnelser vil typisk have to sekundære individer nævnt, hvor mindst en af dem er en nær slægtning til efterkommeren.

Samlingen omfatter også optegnelser over alt for tidlige dødsfald såsom dødfødte og døde soldater, selvom disse optegnelser bør læses med en vis forsigtighed. Fordi optegnelserne var underlagt de detaljer, informanten leverede, hvilket undertiden var et par år efter dødsfaldet, kan disse optegnelser indeholde nogle forkerte oplysninger.

Søg i Frankrig, Nord civile dødsfald, 1820-1935

Opsummering

De nye Nord civile fødsler, 1820-1915 og Frankrig, Nord civile dødsfald, 1820-1935 sammen med den tidligere offentliggjorte Nord borgerlige velser, 1792-1937 giver nye muligheder for information til dem, der søger for at lære om deres franske arv. Nord-samlingerne på MyHeritage er de bedste, du finder på noget som helst hjemmeside.

Det er helt gratis at søge i Nord-samlingerne på MyHeritage. Hvis du har et slægtstræ på MyHeritage, giver vores Record Matching-teknologi dig automatisk besked, hvis optegnelser fra disse samlinger matcher dine slægtninge. For at se disse optegnelser eller for at gemme optegnelser til dit slægtstræ, skal du bruge en Data eller Komplet abonnement.

Skriv en kommentar.

Denne e-mailadresse er privat og kan derfor ikke vises.

  • Martine gautier


    15. januar 2021

    Jeg som dansk og fransk født. Er mægtig glad for det ny muligheder.