Fejr Halloween med gratis dødsoptegnelser på MyHeritage

Fejr Halloween med gratis dødsoptegnelser på MyHeritage

Halloween er på trapperne, og for at fejre det giver MyHeritage i en hel uge fra 27. oktober-2. november gratis adgang til alle dødsoptegnelser, der er tilføjet til MyHeritage før oktober 2021!

Søg gratis i dødsoptegnelser på MyHeritage

Optegnelserne i denne kategori inkluderer døds-, begravelses- og kirkegårdsoptegnelser samt dødsannoncer. Disse optegnelser er vigtige kilder til information for slægtsforskere. Dødsattester udstedes typisk inden for få dage efter et dødsfald og kan indeholde mange oplysninger om en persons liv, f.eks. alder ved dødsfaldet, fødested, forældrenes navne og herkomst og dødsårsagen. Navnet på den person, der har givet disse oplysninger, kan også være nævnt, og dette kan også være et vigtigt spor, der kan hjælpe dig med at finde nye slægtninge.

Begravelses- og kirkegårdsoptegnelser kan supplere dødsattester og give yderligere oplysninger, mens dødsannoncer kan give mange detaljer om personens liv: interesser, erhverv, passioner og forbindelser i samfundet.

Fra sidste Halloween og frem til begyndelsen af oktober har vi tilføjet mere end 37 millioner optegnelser til en allerede enorm samling af dødsoptegnelser, begravelsesoptegnelser, kirkegårdsoptegnelser og dødsannoncer – hvilket bringer det samlede antal op på 586.664.785 optegnelser. I løbet af denne periode blev 11 samlinger tilføjet eller opdateret, herunder samlinger fra Brasilien, New Zealand, USA, Polen, Frankrig m.m. Så selv hvis du har haft mulighed for at gennemse MyHeritage’s samling af dødsoptegnelser tidligere, er det værd at tage et kig for at se, om der er noget nyt vedrørende din slægtshistorie.

En af samlingerne som du kan finde blandt de gratis samlinger, er Danmark, begravelser, 1640-1917 med 1,234,217 optegnelser.

Gå ikke glip af denne mulighed! Søg gratis i dødsoptegnelser på MyHeritage nu.