Introduktion af tabelvisning for søgeresultater for historiske optegnelser

Introduktion af tabelvisning for søgeresultater for historiske optegnelser

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har tilføjet en ny visning til dine søgeresultater, når du bruger vores søgemaskine til historiske optegnelser. Med den nye visning, der hedder Tabelvisning, er det nu nemmere end nogensinde før at søge i vores skattekiste med over 16 milliarder historiske optegnelser og finde de historiske optegnelser, der er interessante for dig.

Den nye tabelvisning er mere komprimeret end den klassiske kortvisning, hvilket betyder, at der normalt vises flere resultater på hver side. Med dens tabelformat kan du lettere identificere relevante resultater.

Den nye tabelvisning for søgeresultater (Klik for at zoome)

Den nye tabelvisning for søgeresultater (Klik for at zoome)

Forskning i din slægtshistorie

For at starte en søgning skal du gå til hovedsøgningsformularen ved at klikke på Udforsk på MyHeritage-hjemmesidens navigationslinje, eller gå til https://www.myheritage.com/research. Indtast dine søgekriterier, f.eks. en forfaders fornavn (og mellemnavn), efternavn, fødselsår og ethvert sted for en livsbegivenhed, der er forbundet med den pågældende person (ingen af disse felter er obligatoriske), og klik på knappen Søg.

Kortvisning og tabelvisning

Når dine søgeresultater vises, vil du se en omskifter øverst i højre hjørne af siden. Klik på denne omskifter for at skifte mellem den nye tabelvisning (til højre) og den klassiske kortvisning (til venstre).

Skift mellem visningerne af søgeresultaterne, markeret med rødt. Den nye tabelvisning er til højre (Klik for at zoome). Billedet ovenfor viser resultater med kortvisning.

Skift mellem visningerne af søgeresultaterne, markeret med rødt. Den nye tabelvisning er til højre (Klik for at zoome). Billedet ovenfor viser resultater med kortvisning.

Du kan skifte mellem de to visninger når som helst i din søgning. Din sidste visning gemmes for dig – f.eks. hvis du forlader hjemmesiden og vender tilbage på et andet tidspunkt.

Hvis du klikker på et kort i kortvisningen eller en række i tabelvisningen, åbnes optegnelsen i en ny fane og viser alle oplysninger om den. Dette giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde på hovedlisten med resultater uden at miste orienteringen.

De primære funktioner i tabelvisning

Ligesom i kortvisning giver tabelvisning dig også mulighed for at indsnævre dine søgeresultater efter kategori eller samling. Det kan du gøre ved at bruge panelet i venstre side af søgeresultatsiden. Du vil bemærke, at søgeresultaterne ændres tilsvarende, og du kan indsnævre din søgning yderligere ved at klikke på yderligere underkategorier og samlinger, der vises i panelet.

Indsnævring af din søgning (Klik for at zoome)

Indsnævring af din søgning (Klik for at zoome)

En af de mest nyttige funktioner i tabelvisningen er, at den automatisk tilpasser sig og viser de mest relevante kolonner alt efter konteksten.

I eksemplet nedenfor, når du søger i kategorien Fødsel, ægteskab og død, indeholder de resultater, der vises i tabelvisningen, følgende kolonner: Navn, Fødsel, Død, Slægtninge, Flere detaljer og Billede.

Tabelvisning af søgeresultater i kategorien Fødsel, ægteskab og død (Klik for at zoome)

Tabelvisning af søgeresultater i kategorien Fødsel, ægteskab og død (Klik for at zoome)

I eksemplet nedenfor vises forskellige kolonner i søgeresultaterne i kategorien Skoler og universiteter i forskellige kolonner: Navn, Skole, Flere oplysninger og Fotos.

Søgeresultaterne i kategorien Skoler og universiteter i tabelvisningen (Klik for at zoome)

Søgeresultaterne i kategorien Skoler og universiteter i tabelvisningen (Klik for at zoome)

Til sammenligning viser visningen af de samme resultater i kortvisning halvt så mange resultater pr. side, fordi kortvisning er mindre komprimeret end tabelvisning:

Kortvisning af resultaterne af den samme søgning (Klik for at zoome)

Kortvisning af resultaterne af den samme søgning (Klik for at zoome)

Konklusion

Den nye tabelvisning for søgeresultater for historiske optegnelser, giver en mere koncentreret oversigt over søgeresultater, organiseret efter kolonner, som nogle af vores brugere vil finde lettere at bruge. Der er ingen grund til at gå på kompromis, da begge visninger er tilgængelige for dig, og du kan til enhver tid skifte fra den ene til den anden for at bruge den visning, du foretrækker til den aktuelle søgning.

Da den er bedre egnet til større skærme, er tabelvisning i øjeblikket kun tilgængelig på computeren og ikke i mobilappen eller når du ser din familieside via en browser fra din mobiltelefon eller tablet.

Det er gratis at søge i historiske optegnelsessamlinger på MyHeritage. Hvis du vil se de fleste optegnelser eller gemme optegnelser i dit slægtstræ, skal du have et Data- eller Komplet-abonnement.

I fremtiden planlægger vi at tilføje sorteringsmuligheder efter de forskellige kolonner, der vises i tabelvisningen, så du hurtigere kan finde frem til de resultater, der er mest interessante for dig. Vi elsker feedback og modtager gerne anmodninger fra vores brugere om yderligere forbedringer af søgeoplevelsen på MyHeritage.

God fornøjelse!