Særligt Valentinsdag-tilbud: Gratis adgang til alle vielsesoptegnelser

Særligt Valentinsdag-tilbud: Gratis adgang til alle vielsesoptegnelser

Der er kærlighed i luften! Fejr Valentinsdag ved at dykke ned i kærlighedshistorierne i din familie med dette særlige tilbud: Gratis adgang til alle vielsesoptegnelser fra den 13.-24. februar 2022.

Søg i gratis vielsesoptegnelser på MyHeritage

Vielsesoptegnelser giver et fascinerende indblik i de øjeblikke, hvor nye familier bliver født. De indeholder som regel brudeparrets navne, fødselsdatoer, fødesteder og bopælssteder, og nogle gange indeholder de oplysninger om brudeparrets forældre eller vidner, som kan have været venner af familien eller andre slægtninge. MyHeritage er hjemsted for 164 samlinger af vielsesoptegnelser, der indeholder næsten 600 millioner optegnelser fra hele verden, hvoraf nogle indeholder smukt scannede billeder, og nogle er eksklusive for MyHeritage.

En af de gratis samlinger er Danmark, ægteskaber, 1635-1916, med 3.656.112 optegnelser i alt.

Siden sidste Valentinsdag har vi tilføjet nogle nye spændende samlinger – for eksempel Frankrig, Kirkelige vielser og borgerlige vielser og Brasilien, Pernambuco vielser, 1800-1960.

Normalt kræves der et Komplet abonnement eller et Data-abonnement for at se disse optegnelser, men i en hel uge kan du søge og se dem gratis.

Hvad venter du på? Gå i gang med at søge! Vi glæder os til at høre, hvad du finder.

Søg i gratis vielsesoptegnelser på MyHeritage