Fejring af Grundlovsdagen med gratis danske optegnelser på MyHeritage!

Fejring af Grundlovsdagen med gratis danske optegnelser på MyHeritage!

Hvert år den 5. juni fejrer vi Grundlovsdagen, på dagen for indførelsen af den første danske grundlov den 5. juni 1849. Grundlovsdagen er det nærmeste vi i Danmark kommer på en nationaldag, og det er dagen hvor vi med stothed fejrer det danske demokrati. Ikke nok med det, falder dagen på samme dag som Fars dag, og i år også på pinsedag, så vi har endnu mere at fejre.

Vi ønsker at tage del af denne fejring, ved at tilbyde GRATIS adgang til alle danske historiske optegnelser på MyHeritage fra 2.-6. juni 2022.

Søg i alle danske historiske optegnelser her

MyHeritage er hjemsted for 29 danske samlinger af 108 millioner historiske optegnegnelser. Samlingerne inkluderer kirkebøger mellem 1576-1919 med 48 millioner historiske optegnelser og alle 20 danske folketællinger mellem 1787-1940 med 43 millioner historiske optegnelser.

Danske folketællinger

Folketællinger indeholder værdifulde oplysninger der bare venter på at blive opdaget. De giver en enestående indsigt til dine forfædres liv på tællingstidspunktet, hvilket gør dem til et grundlæggende fundament for din slægtsforskning.

Hver folketælling indeholder typisk detaljer som navne på husstandsmedlemmer, bopæl, alder, civilstand, stilling i familien, beskæftigelse og religiøs tilknytning. I den seneste folketælling kan informationer som uddannelsesniveau og handicap (høretab og synshandicap) også findes.

Folketællinger kan også føre til opdagelser af nye relationer og slægtninge. Du kan søge efter en forfader og opdage yderligere familiemedlemmer, eller venner der boede i samme husstand, som du ikke vidste noget om.

Søg gratis

Normalt kan disse optegnelser kun tilgås af MyHeritage-brugere med betalte abonnementer. I de næste 5 dage vil alle kunne søge og se alle danske optegnelser på MyHeritage helt gratis.

Du må ikke gå glip af denne chance for at lære mere om dine danske forfædre i anledning af Grundlovsdagen! Søg gratis i alle danske optegnelser på MyHeritage nu.